Enigma Enigma

Интересности

2023-05-01 19:08:00 eye-2 4002   — comment 0

Окуляри для подовженого обличчя

Сонцезахисні окуляри призначені для якісного захисту очей від несприятливої ​​дії сонця. Вони представлені в широкому асортименті та відрізняються дизайнерським оформленням, експлуатаційними характеристиками, матеріалами виробництва та іншими параметрами.

В українському онлайн магазині LuckyLook можна замовити сонцезахисні окуляри з поляризацією за доступною ціною та гарантією якості. Оплатити товар пропонується будь-якими зручними способами, виконується швидка доставка по всій Україні.

Це популярний бренд, який пропонує лише сертифіковані аксесуари на будь-який смак та фінансові можливості. Досвідчений онлайн стиліст допоможе підібрати відповідну модель, враховуючи низку факторів, у тому числі і овал обличчя.

При покупці такого корисного та одночасного стильного аксесуара слід звернути увагу на тип обличчя. Від цього безпосередньо залежить зовнішній вигляд людини та комфорт при щоденному носінні.

Подовженим вважається обличчя, коли його довжина значно перевищує ширину. Тому варто уважно поставитися до вибору моделі, що дозволить наголосити на індивідуальності. 

По-перше, слід звернути увагу на контур обличчя, він може бути чітким чи м'яким.

Так, для чіткого контуру характерний виражений рельєф та різкі лінії. Для м'якого контуру характерна відсутність різкості, плавність переходу ліній та обтічність. Для подовженого обличчя з чітким контуром оптимальне рішення – це окуляри з правильними геометричними лініями та кутами. 

По-друге, слід звернути увагу на риси обличчя. 

Якщо вони великі, то сонцезахисні окуляри повинні бути масивними та з великими лінзами. Для обличчя з невеликими рисами підходять моделі і масивні, і маленькі. Але не рекомендується вибирати вузькі та витягнуті вироби. 

По-третє, важливо враховувати колірний контраст.

Для цього слід правильно визначити свій кольоротип та уважно підбирати до нього колір та насиченість оправи та лінз. В онлайн магазині можна купити сонячні окуляри чоловічі та жіночі за вигідною вартістю. При цьому важливо врахувати не тільки овал обличчя, а й інші важливі фактори.

Головна мета при виборі окулярів для витягнутого обличчя – збалансувати пропорції та риси, надаючи індивідуальності та природної краси.

На що ще звернути увагу при купівлі окулярів?

При покупці сонцезахисних окулярів варто звернути увагу не лише на овал обличчя, а й інші фактори. У комплексі це допоможе вибрати вдалу модель, підкреслити переваги та приховати невеликі недоліки.

До таких факторів відносять:

  • якість збирання;
  • матеріали виготовлення;
  • сезон;
  • стать;
  • ступінь захисту очей від УФ-випромінювання;
  • параметри лінз: форма, розмір, матеріал (скло чи пластик);
  • вартість та виробник.

Слід купувати окуляри від сонця та інші аксесуари у перевіреному онлайн українському магазині, де є гарантії та сертифікати якості та оригінальності. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma