Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-05-05 08:51:34 eye-2 3426   — comment 0

Окупанти обстріляли лікарню с десятками хворих на коронавірус

Вчора вночі російські окупанти обстріляли лікарню у місті Красногорівка, де у той час знаходилось 45 хворих на COVID-19 та пневмонію. Також внаслідок обстрілу було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. Про це повідомляє офіційна сторінка у Фейсбук 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу

"Вчора о 23.30 порушуючи усі норми гуманітарного права російсько-терористичні війська здійснили обстріл м. Красногорівка. Внаслідок обстрілу пошкоджена лікарня, яка знаходиться за адресою: вул. Нахімова 1а, а також сусідні будівлі які залишились без світла. Також внаслідок обстрілу був пошкоджений автомобіль швидкої допомоги. Всередині лікарні під час обстрілу знаходилось 45 мирних мешканців, які проходили лікування на стаціонарі. На щастя ніхто не постраждав. Подібні обстріли мирних міст в контексті загострення на передовій свідчать про те, що окупаційні війська намагаються дестабілізувати обстановку в середині міста, та задля досягнення і пошкодження інфраструктури міст не мають для них ніякої цінності. Ось такий він - русский мир."

Крім цього, вчора російські окупанти обстріляли з кулемета автомобіль групи спостереження Української сторони СЦКК.

Як вигадаєте, буде сьогодні гнівний відосік від Зеленського з обуренням та вимогами від Путіна покарати винних? Чи йому плювати на те, що росіяни обстрілюють українські лікарні?

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma