Enigma Enigma

Ярослав Бондаренко

2020-07-03 19:12:30 eye-2 391   — comment 0

Олександр Дубінський та Андрій Портнов гей - пара! ВІДЕО

ЗЕшквар дня - випуск-1: Олександр Дубінський та Андрій Портнов гей - пара!

Говоряща жопа Коломойського Депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський в брудній нецензурній формі висловився про відставку Якова Смолія з посади голови Національного банку.

Голова фракції Коломойського в Раді Дубинський заявив: "еб ... м  Смолія в тупий собачий рот"

Відповідну публікацію воно розмістило у себе в Instagram прямо під час участі в ток-шоу "Право на владу".

Головною темою програми, яка виходить на телеканалі олігарха Ігоря Коломойського "1+1", стала заява глави Нацбанку Якова Смолія. Експерти і політики в студії обговорювали можливі наслідки для економіки України після відставки глави НБУ. Висловив свою "експертну думку" і нардеп від президентської партії.

Нагадую, висловлювання про "собачий рот" увійшли в ужиток частини "Слуги народу" завдяки колишньому заступнику глави АПУ часів Януковича Андрію Портнову.

Саме так проросійській політик звик спілкуватися з опонентами, чому? Зараз поясню:

Стосовно нетрадиційної орієнтації Портнова повідомляв центр «Миротворець» в матеріалі «ЯК МЕТОДИ OSINT ДОПОМОГЛИ ідентифікувати ПОРТНОВА»

Також журналіст Богдан Буткевич писав, що за його інформацією якийсь Валерій Писаренко, який починав, як і Портнов, в групі юридичної підтримки Юлії Тимошенко, своєю стрімкою кар'єрою вдячний інтимним рівнем близькості з Портновим. Також Буткевич повідомив, що Портнов мав інтимні стосунки з екс-міністром юстиції і теж бютівцем Онопенком.

Не можна не згадати і третього із ларца - проросійського українофоба Шарія, що за заявою його сестри теж неврівноважений, що стосується дітей...

Як відомо Дубинський, Портнов і Шарій досить близькі. І по суті вся трійця просуває «повестку» Коломойського.

Але інформація про те, що вони настільки інтимно близькі стала сенсацією.

 тобто Портнов любить з хлопчиками, Шаріков - фоткати дітей у білизні,  мама румуна любить швидкість, а напіврумун любить пихати свою недотичинку до рота чоловіків та тварин, про що не цурається відкрито заявляти.

І да, що до аморальної поведінки нардепа,  - ватного пропагандона Дубінського тут навіть не йдеться, бо у країні, в який править хамло Коломийський а на троні сидить його маріонетка - безпринципний малорос  Зеленський - це норма...

- Ярослав Бондаренко

- facebook - ZEshkvar.day

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma