Enigma Enigma

Gradov

2021-05-05 19:13:10 eye-2 4475   — comment 0

Опа! Як нічого не буде?


У транспорті виникла сварка. Два дідуся десь під 70 обом розмовляли тихенько між собою. Нікому не завадили. Тема була стосовно Великодня.
Єдине, що викликало обурення вони розмовляли...так..Українською! Те що лилось у їх бік, можна не писати. Слухали вони спокійно...Потім один гучно промовив- Жоден немає ніякого права, хто б він не був, забороняти якою мовою спілкуватись, який одяг носити, яку їжу приймати. НІХТО. Не може мені заборонити!...Як не дивно...одразу настала повна тиша.
Що там наш презик народився у СССР. Дивно. А при СССР було лише одне. Тільки паспорт мав таку АБУ. А ще там писали національність. Тож виходить що Українці існували. А на території УРСР навить документи були- Українською. Як би не горланили, що України не існувало, але вона Існувала. Вона була засновником ООН. І при тому срср мала особистого представника, як Країни. У лугандонії сталась халепа. У жовтні 2019 провели, так званий перепис населення. Спочатку була заява про оприлюднення цієї події буде у Березні 2020, потім другому кварталі 2020...потім взагалі замовкли. Важко рахувати, не встигають..а населення то скорочується щороку без малого на три тисячі і тільки у " столиці луганди" Цікаво, що то за перепис був? Гроши по кишенях осіли? А як дивно чути- Ой да мы намного лучше стали жить чем при Бендерах. Он все работает, уже даже с росии к нам на ПМЖ переезжают... Так їдуть і з рашки. Бо там на 16-20к. неможливо прожити. Роботу на 16 можна знайти. Не на нулі в окопі.
Всеношна на комплектації машин з харчами. Нерозумно інше. А що саме побудували за сім років у луганді? Лише захопили те, що було побудовано і працювало саме при Біндерах. А те що не вдається віджати так і стоїть зруйнованим. А яка краса- потяги не ходять! Лише двічі на день один приміський. Перед тим як здійснити посадку Перехрестись, щоб влізти, та не задихнутись, та щоб потяг не почав горіти, або ще якась халепа не трапилась...Ой. Вибачте за брехню! Побудували своє! Тютюнову фабрику!! Ось вам Біндерівці. А при вас не було! Досить про погане. Давайте про гарне. Як же ото чекали 9 Мая у луганді. Вже і фото дідусів на палки потикали. Та парад, а потім безсмертньій полк, полевая кухня- хоч похльобати, будь що аби на шару, а там пляски до упаду, а там концерт, а там ще й хвеєрверк. А там ще так само на день луганди 12 мая. ( не можу написати Травня! Вибачте!)...Опа! Як нічого не буде? Тільки парад вояків? Такої западлюки не очікували!! Навіщо комендантську годину скасували? Навіщо лифти цілодобово у свята працюватимуть? Ще одна перемога луганди. Ліфт працював з шостої ранку, тепер з сьомої. Чомусь не вистачає вояків на контракт стати на захист луганди. Нічого, візьмемо з так званого резерву на строкову...ні...на військові збори...Про ще одне вибачення. Я не блогер багато писати, або мовити. Кому цікаво додаю скріни, а там все на Ваш розсуд. Бо без матюків не дуже вдається висловити своє!

.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma