Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-08-13 11:44:02 eye-2 3270   — comment 2

ОСС - кожень день обстріли, загинуло двоє віськових, одного поранено

Доки Зеленський нам розповідає про "тишу" та про те, що немає ні загиблих та поранених - тільки за останні дві доби загинуло двоє бійців та один отримав поранення.

Але генералами Зеленського заборонили чесно про це розповідати, і вони у кращих традиціях совка нам брешуть.

Нам брешуть про те, що обстріли кожного дня з автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї, безперешкодне мінування - це нічого страшного та небезпечного. На це не можна звертати увагу - ну ворог, ну стріляє безкарно - що тут "такого"...

Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 13 серпня 2020 року

"... поблизу Мар’їнки і Південного відмічено декілька автоматичних черг зі стрілецької зброї з боку збройних формувань Російської Федерації, а біля Залізного ворог використав автоматичний станковий гранатомет та здійснив два постріли. Ще один факт провокації зафіксовано неподалік Красногорівки. На цій ділянці фронту за допомогою ручного протитанкового гранатомету противник здійснив мінування місцевості однією протипіхотною міною ПОМ-2.

Загалом, за минулу добу, українські військовослужбовці задокументували 4 ворожі порушення проголошеного режиму припинення вогню."

Нам розповідають, що досвідчений розвідник на бойовому посту випадково сам себе застрелив.

ОТУ «Північ»

"Із сумом повідомляємо, що під час виконання бойового завдання внаслідок необережного поводження зі зброєю, отримавши вогнепальне кульове поранення несумісне з життям помер військовослужбовець окремого розвідувального батальйону зі складу Об’єднаних сил."

Нам розповідають про те, що бійці "відхилились" від маршруту - у ТИЛУ!!! та підірвались на мінах, що їх поставили диверсанти окупантів, тому що ми не можемо стріляти та вести контрдиверсійну роботу на своїй території.

Оперативно-тактичне угруповання "Схід"

"Сьогодні, 13 серпня, на Донеччині внаслідок відхилення від маршруту слідування підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил. Один з них загинув, інший отримав поранення."

 Але що для Зеленського та його банди  чергові загиблі на фронті? Тільки заважають домовлятися з російськими окупантами, які чергові української території віддати ворогу називаючи це "розведенням військ"....

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma