Enigma Enigma

NIK

2019-11-14 13:04:15 eye-2 2587   — comment 0

Отримай паспорт або прощай робота!

В "ЛНР" примусово змушують "слудбовців" отримувати російські паспорти

Особовий склад підрозділів "міністерства" з надзвичайних ситуацій "ЛНР" та зобов'язали подати документи на отримання російського громадянства. Також отримати російське громадянство стимулюють місцевих МНС-ників Зокрема, на початку серпня службовцям теруправління в Кадіївці (окупована Луганщина) повідомили, що ті, хто не здасть документи на отримання російського громадянства, будуть звільнені.

Одночасно з цим, щоб стимулювати зацікавленість місцевих МНС-ників в отриманні російських паспортів, їм підвищили заробітну плату.

Також отримано інформацію про підвищення грошового забезпечення "військовослужбовцям" "2-го Армійського корпусу російських військ" так званої "народної міліції ЛНР". З грудня рядові і сержанти окупаційних військ будуть отримувати від 18 до 25 тис. руб.

Також окупаційна влада стимулюють громадян України, які проживають на окупованій території, до отримання "паспортів ЛНР".

Так, очікується, що з 1 січня 2020 року без "документів республіки" не можна буде займатися малим бізнесом, купувати-продавати нерухомість, отримувати документи про освіту, працювати в "державних" органах і підприємствах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma