Enigma Enigma

Сергій Григорович

2024-05-25 19:15:33 eye-2 4440   — comment 0

Панам Зеленському, Шмигалю, Галущенку. ТЕРМІНОВО! Хитра пропозиція по рятуванню енергетики.

Прошу вас терміново продумати, проаналізувати і за можливості реалізувати такий хитрий мій "антивинахід". 
Назвемо його - "антибалансування енергетики". Якщо в нас немає і найближчим часом не очікуються додаткові потужності для балансування енергетичних піків споживання електрики. Можна розглянути протилежний варіант. За можливості підключити велику потужну електро одиницю генерації, одну чи декілька (напр. - ядерний блок). А балансувати-корегувати не піковий ріст навантажень, а навпаки, - падіння споживання. Я думаю що таке частково вже робиться стосовно експорту локально-темпорально зайвої електрики в Європу. Думаю можна сюди потужно добавити якісь можливості  електрозатратних виробництв, наприклад порошкової металургії. Щоб під час великих падінь споживання промисловики підключилися і з'їдали зайву електрику. 
Можливо задіяти свої металургічні потужності та/або домовитися про таку співпрацю з польськими промисловиками, чи навіть щось швидко збудувати на території Польщі спільне підприємство з інвесторами для зливу електрики яку немає можливості балансувати. 
В нас же точно є якась велика потреба в якихось болванках для снарядів, мін чи ще щось. Є досить значні обсяги термінового фінансування від США та Європи. Можливо і Польщі чи Румунії як державі таке стане до вподоби і стосовно виробництва і стосовно можливих зливів зайвої електрики за нормальними цінами. Кінець кінцем є дурацька можливість тимчасово майнити криптовалюту хай їй грець.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma