Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-11 14:15:07 eye-2 56   — comment 17

паранойя чи злий умисел

Цікаво що росія та Іран "думають" однаково. Однаково шовінастичні та недемократичні країни,однакова паранойя. Що тільки підтвержує що в росії треба відібрати ядерну зброю. Бажано її ліквідувати ,в світі,взагалі.

Бо ще одна така параноїдальна "помилка" і світ скотиться в прірву. А все через те що дехто не розуміє головного- світом править інформація. Інформація - як вирок. Нам нікуди від неї не подітися. Хоч як від неї не захищайся. Це як вогнище,яке охоплює світ.

Західний світ ,ліберальний, створює собою величезну "тягу" як в печі,куди всмоктує увесь світ,хочемо ми того чи ні. Справа лишень в нашій здібності адаптуватися до неминучих змін.  Якщо вибудовувати перешкоди чи паркани,з греблями, то рано чи пізно - вогонь їх змете.

Закони Шаріату занадто жорсткі тому чинять великі перепони -інформації. Але розповсюдження , все нових та нових інфрмаційних бомб,підриває Схід зсередини. Так . інтернет, сотовий зв'язок тощо, смартфони,фейсбук-це те від чоно не відвернешся. Ортодоксів це лякає. Вони втрачають здатність керування своїм світом. Тоум зляться та йдуть в автаркію.

Так,росія, "щоб НАТО не стояло поруч" -напала на Україну. Наче Туреччина не так близько до Сочі ,де бункер плешивого. До країни НАТО - Туреччини, плешня, їздило відкривати свій -бздячий бізнес. Не думаючи що її схоплять за яйця терецькі командос. Приїхало аж на цілому дирявому крейсері. 

Мільйони ватанів - кланяються бздячому царю вові за те "що врятував від НАТО" їх срану територію. Насравши на ,як вони кажуть, братський народ - українців. Це верх параноїдальної шизофренії. Далі копіювання з ЛБ про збитий Боїнг. Він помилився. Він це йолоп який сидів у своєму бздячому бункері ,затамувавши подих. Зараз ,небораку , четвертують щоб навісити собак. А хто не закрив повітряний простір - дристунам не цікаво. Головне -захистити свою цноту.

Останнє. В нас теж така є проблема. Ми теж не бажаємо приймати в себе західні вольнощі. Гомофілію,наприклад. я теж не бажаю. Та це не означає що ми від цього кудись подінимося. Справа тільки в часі. Та ще в тім що мода пропаде а західним ідіотам набридне нас повчати жити.  Так і Іран. Нікуди (ми) не подінемося. Одне від одного. Можна лишень відтермінувати. І чим раніше всі це зрозуміють тим краще. Вчіть кібернетику! (тм)

=============

Командувач аерокосмічних сил Корпусу вартових Ісламської революції (КВІР) Амір Алі Хаджизаде заявив, що оператор, який збив "Боїнг" українських авіаліній, в результаті чого загинули 176 осіб, отримав повідомлення про запуск крилатої ракети і прийняв лайнер за неї. Про це повідомляє агентство "Таснім". "Оператор міг збити об'єкт, але міг і не робити цього, у нього було всього 10 секунд на ухвалення рішення. Але для цього він повинен був отримати підтвердження. У цьому і полягає помилка оператора. Але в тих умовах стався збій в системі зв'язку, і він не зміг отримати підтвердження і ухвалив це жахливе рішення. Ракета була випущена і літак був збитий", - заявив іранський військовий на пресконференції, відео якого оприлюднено в твіттері.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma