Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-15 06:01:21 eye-2 86   — comment 9

патентую винахід (оновлено)

упд. Дуже важлива але провокаційна тема. Чомусь не потрапила в мою стрічку. Тему перезалив бо цікаво чути ваші думки з цього приводу. Вибачте за незручності. Сприймаю критику любого гатунку. Важливо розібрати її детально.

-----------Засвідчіть. Дякую. 

dvornik_patriot 14 Січня 17:27 0.00 Дякую за цікавіть про мою думку. Це я про це- "Деідиотизація йому НЕ загрожує. Чому? Бо цього не станеться - НІКОЛИ. Чому? Ось на це питання я відповім згодом. Як буде час та натхнення."

Та бачу що ні часу ні натхнення , в мене, нема тому - викладу сирий матеріал,надіюсь ви його доробите та перевірите на адекватність. Головне ідея.

Ідея моя проста а ,як відомо - усе геніальне(я не геній але...) - просте як двері. Тому вона вміститься в одному реченні. Як формула. Чи правило чи теорема чи ХЗ що.я не математик.

Отже. Відповідаючи на -самому собі-поставлене питання - Чому Світ не -деідіотизується ніколи? Я роблю висновок , що в усьому винна - інформація.

Яка має стан твердого тіла та риси - всепроникнення,самовідбудови,самогенерації тощо. Це був вступ. Не формула.

Інформацію неможливо знищити чи вбити.

Саме тому - багато жертв серед свідків. Бо людина то є носій інформації. Але - носія вбити можна але -Носіїв - ні.

Саме тому було зчинено багато різних варванських та звірячих вчинків з народами-коли диктатори намагалися знищити інформацію в цілих народах. Але це не можливо.

Краще з цим фактом змиритися ніж воювати з самими собою. Рано чи пізно - вона ,знов , відтвориться , в інших людях,якостях,місцях тощо.

Бо (увага) - сама формула буде такою (барабани) - Чим довше та більше повторювалась одна і та ж інформаційна система - тим важче буде її викорінити з пам'яті. Все.

Я назвав - "система" -тому що інформація це цілий системний комплекс знань,звуків,сприйняття ,дій тощо.

Цю формулу треба удосконалити та упакувати в якийсь лаконічно-логічний рядок.

Головне щоб усі зрозуміли- інформаціє НЕ можливо вбити. Як бандерівців.

Приклад цілком доречний. Я не є прихильником Бандери але для прикладу показав як намагалися викорінити з нас радянська влада це явище - воно -системно живе в нас як цілий комплекс знань. Тому - краще ЗМИРИТИСЬ та прийняти, як є.

До речі. На віконі написано - (не знаю українського переводу-напевно що нема - "Призрі на смірєніє" Цю формулу ніхто Не досліджує. А вона геніальна.

Їй тисячі років і вона працює. Тому в нас,з нашою мовою, та українізацією(а камінь спотикання саме в ній) є два шляхи. Перший це - сталінський, - викорінювати з нас інформацію що вростала в нас десятиляттями, або -

Другий. Демократичний(християнський). Довгий та шляхетний. Як не дивно - бандерівці ЗА перший )) (іронія долі) -ось чому я проти націоналістів. Вони самі себе не розуміють та не знають що викорінити інформацію НЕ можливо,як і бандерівців. Це карма,панове.

Або змиріться або канимо в лєту,як СРСР. Тупо та раптово.

--------------------

Трохи забагато написав , як для формули, але вважайте це -приписом до неї. Знадто вже це важлива тема.

Ось чому Америка -пішла шляхом демократії а Сталін ЗМУШЕНИЙ був робити республіки з корінними мовами.

 Бо інформацію НЕ вбити. А ми її носії. Всякої. Це фізика! І чим скоріще ми це усі зрозуміємо - тим скоріще -Україна стане могутньою державою, на рідість ворогам.

Дякую.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma