Enigma Enigma

Roman Revedzhuk / Роман Реведжук

2018-08-05 10:40:07 eye-2 3262   — comment 0

ПАТРІОТ ФСБ КОСТЕНКО – ГЕРОЙ УКРАЇНИ (документ)

* «Я не преследовал цель финансовую нажыву, я боролся, как мне казалось за идею, при етом еще платил Голоскоков 1500 доларов в месяц за информацию с «Майдана».

 

* «Кроме этого я по устному распоряжению и финансовому обеспечению Леонов Эдуард Владимирович лично закупал на Куреневском рынке со Стасом (ред.: мається на увазі Стас Краснов) металлические трубы диаметром 32мм. Для изготовления взрывных устройств» - із протоколу допиту Олександра Костенко 11 лютого 2015року.

 

Публікую один із протоколів допиту Костенка, у котрому можна прочитати багато цікавого. Надіюся це буде залізним аргументом для того, щоб справу 2014-го коли затримували Костенка і Краснова повернули на повторне розслідування і притягнули їх до відповідальності. Також разом з ними тодішнього свободівського нардепа Едуарда Леонова. Я маю припущення, що цей нардеп являвся ФСБшним куратором у Кримському регіоні, як і багато інших свободівців котрі й по сьогодні працюють на ФСБ Росії.

 

Нагадаю, що я вже неодноразово заявляв, про бажання дати покази по справі 2014-го, адже перший хто викрив їх на мародерстві, та вивозі зброї та вибухівки, про яку зізнається сам Костенко. Доволі багато інформації в інтернеті, про те, як ці персонажі погрожували мене вбити, якщо я про це розкажу. Для підтвердження своїх слів я уже проходив детектор брехні. Рекомендую й зараз залучити цю процедуру та поставити крапку у ганебному процесі, який правоохоронна та судова система не може дорозслідувати і наказати!

 

Не менш ганебна ситуація останніх трьох днів, у котрій підставили не тільки Президента України, а й піддали сумніву інформаційну безпеку, має поставити крапку на кар’єрі конкретних керівників. Зрозуміло, що ФСБ не дрімає і використовує усі способи та свою агентуру тут для диверсій, не тільки інформаційних. Та ганебним є той факт, що голова СБУ продовжує знаходитись у відпустці у такий час. Маю надію, що з відпустки він піде у відставку, а його місце займе більш компетентна людина, та приведе в порядок Службу Безпеки України. Гадаю досить цих промахів та дилетантства.

 

Пропоную ще раз для тих хто пропустив інформацію, яку я публікую уже третій день, котра власне блокується у ЗМІ:

 

1. https://enigma.ua/articles/revedzhuk_vi_prosto_znushchaetesb_z_ukraini

 

2. https://site.ua/roman.revedzhuk/14712-rosiyska-konserva-v-dorozi-do-ukrayini/

 

3. https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/2205884442795975

 

5.08.2018

Роман Реведжук

Оригінал тут: 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma