Enigma Enigma

Передостанній Джедай

2022-05-14 16:54:03 eye-2 3536   — comment 0

Переможці, а не переможені (ультрашот)

Відверто пишучи / кажучи на «створення» цих рядків мене спонукав пост топ-автора під ніком «Serg Marco» на сайті «Site.ua» під назвою «The Wall against the evil (RU/EN/POL)». Лінк не залишу, бо не бачу сенсу…..

Не бачу сенсу у поширенні тез цього автора та настроїв, які він намагається продовжувати. Настроїв соплєй та жебрацтва. Вмовляння та затягування вокзальної пісні «мі тут нє мєстніє». Фу фу фу. Пєтушиная пєсня. Хто знає цього мужчінку – надішліть йому міску і ложку із дірками.

Спеціально звертаюся до таких підарасів, як цей йобаний сегр. Досить. Досить пиздіти і скиглити. «Ми тут такі, а ви – гімно», «ми тут захищаємо, а ви знову гімно». І так далі, і тому подібне.

Запам’ятайте, світ поважає сильних та впевнених у собі.  А не усяку невпевнену у собі пєтушню. Хай виють московіти та драніки. Ми, українці, ми переможці.

І прошу тих, хто знає подібних цьому сергу авторів, нагадайте їм, що ніхто із видатних синів землі української не кричав, що він боронить якихось сусідів та вимагав від них грошей. Ніхто з великих не був прости тим самим.

Наостанок. Закликаю хуярить по їбалу усіх, хто намагається виторгувати преференції під шумок захисту власної домівки. Наші домівки, нам їх боронити. Більше нікому вони не потрібні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma