Enigma Enigma

Івалон К

2021-10-13 06:05:13 eye-2 3498   — comment 1

Першими орденом Андрія Першозваного нагородили Наполеона і його маршалів

2.54   Орден Андрія Первозванного і його перші кавалери: Наполеон і його маршали. Створення у 19 ст. великої колонії Східної Франції або Росії

Першим орденом Росії був орден Андрія Первозваного.. 

Проте мало хто знає, хто були першими кавалерами цього ордену.

Першими кавалерами цього ордену були герої  Франції: сам Наполеон і маршали Наполеона Бертьє і Мюрат. З російських воїнів жодний не був нагороджений цим орденом – найвищим орденом Російської імперії. (журнал «Родина» №6. 2012,с.46)

 

 

Дивно, чи не так? Якщо не знати, що завойовані Наполеоном країни Італія-Україна, Єгипет-береги Волги-Ра і Сирія з Дамаском-Москвою було об’єднано у 19 ст. Наполеоном у одну колонію, Східну Францію, якою керували через масонські ложі. Для місцевих її назвали Росією і вигадали для них спеціальну історію і релігію, для підтримання колоніального стану, стану рабства.

2.53    Деякі зсуви і підміни в історичному полотні тих часів. Від франкської Катерини-Августи-Фредеріки до англійця Миколи другого і ролі Леніна у відновленні колоніального статусу

Досі пишуть, що Іван Мазепа був князем Священної Римської імперії. То це так і було.

Софія-Августа-Фредеріка, або Катерина ІІ не була німкенею, вона була француженкою, а німцЯми традиційно називали німих – тих, хто не міг розмовляти руською мовою. Вона спілкувалась виключно з французами, запрошувала французів. У двох «Катерин», першої і другої, був повністю однаковий підпис, то це означає, що «Катерина» була одна, а тоді і Петро Олексійович був один і у часі це ще коротший проміжок.

Так само був один Наполеон і один Олександр, а не три Наполеони і три Олександри. На разі портрети Олександрів тотожні. Люди, які ще пам’ятали часи ХІХ ст дивувались, коли їм казали про Олександра другого і третього і казали, що був один Олександр.

У 1816 році був рік без літа, був якийсь катаклізм. Схоже, після цього відбулось  захоплення цих постраждалих від катаклізму земель з високорозвиненою культурою  і створенням на них колонії Росії.

Знайдено листи Пушкіна і Лєрмонтова, підписані 70-ми роками 19 ст., дати виправлені з 7 на 3, з 70-з рокі на 30-ті.  То час їхнього життя було перенесено назад на 40 років.

У 19 ст. було придумано геть сфальшовану історію, та фальшування тривали значно довше.

Потім владу у колоніальній Росії перехопила Англія. З іншого боку це та сама королівська сім’я, франко-англо-німецька.

Останній імператор Микола Другий був одно яйцевим близнюком англійського короля Георга 5, їх плутали з дитинства усе життя. Його жінка була онукою королеви Вікторії, між собою вони листувались англійською мовою.

На фото Микола другий разом з англійським королем Георгом 5, вони – однояйцеві близнюки, їх плутали усе життя.

Микола другий був полковником російської армії. Та мало хто знає, що він був адміралом британського флоту і фельдмаршалом британської армії. Такий собі «святий» московської ортодоксальної кафолицької православної церкви –повна назва московської церкви.  Чому кафолицька – бо насправді католицька, нехай одна буква не вводить у оману..

Тому зречення Миколи другого у лютому 1917 року у результаті буржуазно - демократичної звільнювальної революції змінило статус-кво колонії, Росія стала вільною.

Але не надовго. Бо за пів року прибув німецький агент Ленін з німецькими грошима. Задля перевороту і вбивства законного керівництва країни ним було найнято бандюків, які оточили Москву і Петербург потрійним кільцем, після чого було вбито усе інтелігентне населення цих міст, а також усіх військових, після чого супротиву вже майже не було.

Красно армійці брали собі документи вбитих і займали їхні квартири. Через це пізніше відбувся скандал через виявлення підставних радянських «професорів». Сталін розстріляв їх задля заглушення міжнародного скандалу.

Гроші з Росії текли у Європу повз російський народ. Так вони здається  і тепер течуть...


   

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma