Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-06-25 06:27:03 eye-2 21432   — comment 2

Перший результат зовнішньої політики Зеленського - російським вбивцям повернули право голосу у ПАРЄ

25 червня у ПАРЄ повернули право голосу делегації країни-терориста РФ. За це у повному складі проголосували делегації Франції та Італії. Також резолюцію про повернення російських вбивць підтримали - Німеччина, Нідерланди, Австрія, Іспанія, Кіпр, Норвегія, Ірландія, Ісландія, Португалія, Словаччина, Сербія, Туреччина та Сан-Марино.

Проти були наша делегація та Грузія. Також нас підтримали делегати з Польщі, Литви, Латвії, Великої Британії, Естонії та Швеції.

Ну що ж, поздоровляємо з першим "великим успіхом" у зовнішній політиці президента Зеленського. Саме після зустріч з ним Франція та Німеччина проголосували за повернення російських вбивць у ПАРЄ. Постає питання, а про що взагалі говорив Зеленський на тих зустрічах, раз маємо такий результат? Варто нагадати, що наша делегація просила про зустріч з Зеленським перед поїздкою у ПАРЄ для протистояння повернення росіян - Зеленський тупо проігнорував це прохання.

Варто зазначити, що Зеленського не запросили і на саміт G-20, чого ніколи не було при Порошенко. І долю України будуть вирішувати без українців. І це можливо тільки при одному варіанті - коли президент України нічого не вартий для закордонних політиків.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma