Enigma Enigma

Alexey Petrov

2020-05-27 09:41:37 eye-2 3339   — comment 1

Після сьогоднішніх подій керівник ДБР має піти у відставку - ветеран АТО

Після сьогоднішніх подій в музеї Гончара керівник Державного бюро розслідувань має піти у відставку.

Про це "Прямому" заявив ветеран АТО Олексій Петров.

"Чесно кажучи, у мене сміх істеричний, напевно. Не минуло тижня, як президент України Володимир Зеленський обіцяє п'ятому президенту України Петру Порошенку "веселе життя", і буквально сьогодні ми були всі свідками фактично розбійного нападу на музей Івана Гончара, де сьогодні з ранку була презентація виставка картин, які належать Петру Олексійовичу Порошенку.

Як я розумію, після такого ось розбійного нападу, після такого свавілля директор ДБР вже сьогодні повинен покласти на стіл своє посвідчення, зібрати свої речі, напевно, улюблена квітка і покинути приміщення. Тому що, якщо ДБР вчинялися такі дії, то що тоді далі можна чекати від наших інших правоохоронних органів?", - заявив Петров.

"Адже сьогодні були депутати Верховної Ради від фракції "Європейська солідарність", які просили їх пустити, пояснити, що тут відбувається, показати посвідчення. Той нібито слідчий відмовився це робити, і цьому є маса фіксацій. А як тепер дивитися в бік президента, який є гарантом Конституції, я, чесно кажучи, не знаю.

Тому що завтра ДБР, маючи спецназ ... До речі, спецназ одягнений в дуже дорогу форму. У них одні черевики коштують близько 5 тисяч гривень, у них чохол під бронежилет коштує близько 10 тисяч гривень. А плюс ще подсумки і так далі, і так далі. І це все за гроші платників податків. І завтра такий спецназ може заявитися куди завгодно, на будь-яку фірму, в будь-який музей, в будь-яку квартиру, де є якась цікава колекція, і влаштувати ось таке ось шоу під назвою "бєспрєдєл", - резюмував Петров.

<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>

Нагадаємо, співробітники ДБР виламали двері в державний музей Івана Гончара, застосувавши силу до журналістів і народних депутатів.

Силовики штурмували будівлю Музею ім. Гончара не надавши ніяких дозвільних документів.

ПРОРОСІЙСЬКИЙ РЕВАНШ ЗАЙШОВ У ВИЩІ ОРГАНИ ДЕРЖАВИ – ГЕРАСИМОВ ПРО ШТУРМ МУЗЕЮ ГОНЧАРА

Сьогодні, 26 травня, Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відкрив у музеї Івана Гончара виставку картин митців з українським корінням із власної родинної колекції. Також Петро Порошенко іронічно подякував керівникам правоохоронних органів "за прискорення" відкриття виставки.

Зазначимо, адвокат п’ятого президента України Петра Порошенка Ігор Головань, коментуючи "відосик" від ДБР, заявив, що незаконні виклики невідомо куди на догоду президенту Володимиру Зеленському задовольняти ніхто не буде.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma