Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-07-08 06:33:39 eye-2 72   — comment 2

Піст як - відповідь.

Про напад - нанапад РФ.            - "Розганяти хвилю треба. Тільки там ми можемо мобілізуватися. Особливо тим хто вважає війну фейковою. Саме на росії і готують свій нарід до війни та захисту від України. Класика жанру. В стилі - Хахльі хатят забрать наш Крим силай. Не отдадім!

Бо саме пуйлу зараз потрібна маленька переможна війна. Для виправдання свого дрібного існування. Американський генерал на це і акцентував нашу увагу. Що забагато збігів спостерігається.

А те що ми можемо виграти повномасштабну війну то таке. "Дай Бог нашому теляті вовка з'їсти". Присказка. Великої війни то ще й не було. Був "грузинський сценарій". Перша його фаза.

Тобто ми зараз - напередодні "другої класичної фази війни". Повноцінної. "Визвольної" ( за російським сценарієм та визначенням). Тобто по переду ще фаза - повноцінного наступу росії - на захист інтересів проросійського населення Донбасу. Буде це так. (ймовірно). Спочатку - провокація на ОРДЛО. Можлива з боку України. Агентів вистачає. Щось Гучне.

Наприклад - вилазка та підрив чогось морально болючого. Дитсадка тощо. Щоб світ здригнувся від української жорстокості. Далі - медійне супроводження. Потім - віддача,помста ополченців. Повноцінне бойове зіткнення де завгодно але там де є можливість - маршу важкої техніки. Прорив нашої оборони.

Далі - мобілізація наших сил та контратака-глибоко в тил ОРДЛО. Щоб ,знов - увесь світ бачив, особливо Західні ЗМІ. Фіксація наступу України. Важливо зайти аж до російського кордону. Далі російські ССО імітують атаку на російські села або обстріл. Атака краще.

Вже завезені хамери на ОРДЛО. Знов - ЗМІ та медійна підтримка. Путен негодує але обіцяє - "не вмішуватись". Паралельно йде - ЩЕ більша провокація - наприклад на кримському перешийку. Потім оживає увесь фронт. Підрив чогось дуже важливого чи страшного. Наприклад - "попадання ракети в кримський Титан" , початок техногенної катастрофи.

"Чаша переполнена!" кричить путен на совбезі ООН,який збирає ,вночі терміново. Не дочекавшись світанку - путінські війська починають - другу фазу війни (по грузинському сценарію) тобто - ввід танків в ущелину з супроводом авіації та подавлянням ПВО.

А враховуючи що сили України більші то і масштаб буде задіяний на багато більший. Тому і влаштували ці навчання "Кавказ 2020" Щоб все що є перемістити в глиб України та зафіксувати лінію фронту десь під Дніпром. Версія наступу Рф - Надати хім-військам РФ змогу ліквідувати "катастрофу" що заподіяла ВСУ"" в Криму тощо. Далі - масове занепокоєння ЄС США та Китаю. Погрози - застосувати сили НАТО тощо.

Звісно що путен відступе але вже на позиції де буде увесь Донбас в ОРДЛО разим з Маріуполем та коридором до Криму з Донбасу. Оце і є "грузинський чи абхазький сценарій" який проморгав Саакашвілі. Бо його назва була 080808. Путен любить красиву цифірь і вміє її продемонструвати. Фіксуючи перемогу.

А враховуючи те що в НАТО "проморгали" , як операцію 080808 так і захоплення Криму то не дивно буде якщо наші разом з НАТО "проморгають" і цю операцію ,під умовним кодом - 090909(20). Зі слів Міхо-путен тупий та злопам'ятний.

Тому всі зустрічі ,як і операції готує довго та з натхненням. А те що ніхто не вирахував , з боку Грузії та НАТО операцію - 080808 говорить про те що в ВС РФ вміють зберігати таємниці та маскувати свої ходи. Хоча слід зізнатися. Те що буде захоплення Криму , виявляється не знали тільки ліниві.

Навіть на ТБ,Корчинський повідомляв. Десять років тому. То це вже - край ідиотизму , з нашого боку, просрати Крим, занючи про наміри.

І не дивно що путен відкрито говорить - "Що України не існує". В чомусь він правий. Я не здивуюсь якщо і зараз все повториться знов.

То тоді точно можна на Україні ставити хрест. І нехай кричать горлопани про неповагу до нації чи Слава Україні. Путіну в задницю."

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma