Enigma Enigma

Сергій Григорович

2021-09-03 09:36:05 eye-2 4528   — comment 18

По глупо-ватому тролінгу "Петра Непідкупного". 


Я вже тут вже отримав два прохання ледве не на публічну дискусію по троллінговій глупуватій  статті  "Петра Непідкупного". 
(Petro Nepokupnyi: "Нумо проведім таку собі інтелектуальну дискусію. ..."
Валентин Тростюк 2 Вересня:  "А що там у статті Петро Непідкопного дійсно так багато помилок? Як Ви оцінюєте.")
Анонімна особа під цим ніком - у мене в бані. Людина вже ще раніше проявила себе, і зараз підтверджує, що він глупуватий і безпринципний хам і наклепник, який не знає предмета, про який пише "статті". 
Цей анонім дозволяє собі брутальне безпідставне хамство і наклепи. Зрозуміло що я, як розумна публічна людина в ніяких таких ""дискусіях"" з анонімом-хамом-тролем брати участь не буду. Тим більше, що я НІЯК не перетинаюся по цікавій для мене аудиторії з цим персонажем. 

По його останній "статі" повторюся і добавлю таке:
Він "критикує" мою статтю, де мова йшла про недоречність педагогічного прийому з прикладом, де треба було показати очевидно і прозоро істинні посилки і істинні висновки, а автори прикладу массово у підручниках по правильному мисленню привели/скопіпастили анти-приклади з непрозорими і не істинними висловами, плутають і оглуплюють студентів. 
Щоб "опонувати" мені, "непідкупний" створює підкреслено іграшкову інформаційну модель не прив'язану ні до чого реального (ескіз/набросок/фрагмент такої іграшки). 
Називає її "програмним об'єктом", хоча там немає жодного фрагмента програми. Його інформаційна модель-іграшка є нічим іншим, як наброском назв декількох колонок для таблички або для картки/картотеки. Він собі уявляє/фантазує, що він може туди написати, які поля. І він так пише, що йому здається, що цими своїми іграшковими фантазіями, (що він може написати в іграшковій картці ) він щось "аргументує", стосовно істинності чи не істинності висловів у реальному світі. Отакий "риторичний прийом" .... "аргументації". Методологічно і розумово це непоганий рівень для якогось дитячого садочка років на 4-5. 
Стосовно логіки, він точно і підкреслено демонструє, що він не розуміє основних понять про які йдеться.
Деталізувати мені - ліньки і воно того не варто, просто констатую.
Там і "мертвий Сократ з відмінним метаболізмом", і неіснуючий Сократ "має" ім'я, і "існує 256 форм силогізмів" (це навіть двічі не правильно), і "тілько 24 не мають суперечностей" (неймовірно), і якесь притягнення до логіки чийогось дитячого розуміння "об'єктно-орієнтованого програмування", і 0.01% "безсмертних" людей, ... 

Людина підкреслено демонструє, що вона навіть не розуміє, що таке "силогізм", - основне поняття яке обговорюється в статті, яку він намагається "критикувати". 

Очевидно, що людина щось таке десь читала, запам'ятала плутано-фрагментарно якісь фрази. Відкрила відповідний текст в інтернеті і невпопад копіює речення, плутаючи назви, вставляє, в його "статтю", копіює не ті числа куди попало. 

І я ніяк не хочу сказати що він - природно тупа людина. 
Все це просто, - очевидні наслідки масової ідіотизації суспільства. Це велика наша суспільна біда, що у нас люди, які просто фрагментарно запам'ятали якісь фрази, які вони колись десь читали. І вони вважають, що цього достатньо, щоб писати самому "статті" на тему, яку він взагалі не розуміє, обіймати якісь посади, які потребують реальних знань, а не плутано запам'ятованих фразочок. Саме це наша реальність і саме з цим я борюся. 

Анонім під ніком "Петро Непідкупний", схоже є якимось функціонером чи партійним активістом і високо-конкурентному середовищі стосовно штовханини ліктями. У нього брутальні напрацьовані навички пустого заФУкування наклепів і образ. Хоча, може він в реальному житті і не такий брутально хамоватий як тут під анонімністю. Може тут, - просто бавиться брутальністю, "проти всього хорошого і за мудацьку дурачкувату стару систему". 
Мені це, якщо чесно, - не цікаво. Одна з перших причин, чому я не хочу цього робити, це те, що тут майже немає аудиторії, яка буде розбиратися з деталями і адекватно розуміти там щось наукове, складну аргументацію, пов'язану вже з двома попередніми текстами.

Якщо будуть якійсь реальні запити від 3-5 НЕанонімних людей, не троликів, - я зможу пояснити,  "що саме анонім "Петро Непідкупний" НЕправильно розуміє про силогізми і чому він, взагалі не розуміє, що це таке (у його статті на момент її публікації). Без цього, це взагалі не має ніякого сенсу. Тільки, - стимулювати цього аноніма-троля на ескалацію віртуального конфлікта, подальші безпідставні якісь образи і наклепи. 

Посилання:

МАНІФЕСТ ГРИГОРОВИЧА
https://site.ua/serhiy.grigorovich/virisalnii-bii-z-epidemijeyu-ogluplennya-slovyan-i7p9eep  

Первый открытый публичный бесплатный акт раздурачковывания русскоязычных людей. Ч.1. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/pervyi-otkrytyi-publicnyi-besplatnyi-akt-razdurackovyvaniya-russkoyazycnyx-lyudei-c1-iy36638  

Второй(полный) открытый публичный бесплатный акт раздурачковывания русскоязычных людей.
https://site.ua/serhiy.grigorovich/vtoroipolnyi-otkrytyi-publicnyi-besplatnyi-akt-razdurackovyvaniya-russkoyazycnyx-lyudei-i04ee4k 

Великий день роздурачковуваня України ! Ч.3. Довгоочікувана головна частина. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/velikii-den-rozdurackovuvanya-ukrayini-c3-dovgoocikuvana-golovna-castina-i7gqq6w 

Зізнання без каяття. Частина 3 Як ми організували успішну інформаційну атаку на українську державу 
(Блогер викрив як московія розповсюджувала по Україні не правильний математичний довідник.)
https://site.ua/serhiy.grigorovich/ziznannya-bez-kayattya-castina-3-yak-mi-organizuvali-uspisnu-informaciinu-ataku-na-ukrayinsku-derzavu-i73poz8 

9 травня. Підсумки. Таке велике, складне і контроверсійне свято. Як пояснити дітям і прабабусям. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/9-travnya-pidsumki-take-velike-skladne-i-kontroversiine-svyato-yak-poyasniti-dityam-i-prababusyam-i7z8l84 

ТЕПЕР МИ ВИМУШЕНІ ДОКОРІННО ЗМІНИТИ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ. МИ МАЄМО ОГОЛОСИТИ ВІЙНУ ПОЛЬЩІ ...
https://site.ua/serhiy.grigorovich/teper-mi-vimuseni-dokorinno-zminiti-istoriyu-ukrayini-mi-majemo-ogolositi-viinu-polshhi-i0kq552  

Чому українці такі тупі? 20-й додаток до Маніфесту Григоровича. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/comu-ukrayinci-taki-tupi-20-i-dodatok-do-manifestu-grigorovica-i7l8k31 

Страшилки про «найкращу» совєтську освіту.
https://enigma.ua/articles/strashilki-pro-naykrashchu-sovetsku-osvitu  

Зізнання без каяття. Як ми організували успішну інформаційну атаку на українську державу. Частина перша. 
(доказ того, що найвищі посадовці України інформаційно заблоковані) 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/ziznannya-bez-kayattya-yak-mi-organizuvali-uspisnu-informaciinu-ataku-na-ukrayinsku-derzavu-castina-p-i0e96zj  

Чим мені особисто допомагає Президент Зеленський! 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/cim-meni-osobisto-dopomagaje-prezident-zelenskii-iy9plgx

НЕ ПРОЙШЛО І РОКУ ... ВООЗ ОНОВИЛА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НОСІННЯ ЗАХИСНИХ МАСОК 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/ne-proislo-i-roku-vooz-onovila-rekomendaciyi-shhodo-nosinnya-zaxisnix-masok-iyqeo2e 

Інші статті Сергія Григоровича.
https://site.ua/serhiy.grigorovich/  
https://enigma.ua/users/serhiy.grigorovich  
https://www.facebook.com/serhiy.grigorovich 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma