Enigma Enigma

Roman Revedzhuk / Роман Реведжук

2021-02-27 21:27:25 eye-2 3282   — comment 0

ПО СТЕРНЕНКУ (відео)

РОМАН РЕВЕДЖУК

Опубліковано · 24 лютого о 16:45  · 

ПО СТЕРНЕНКУ

- Коментар з мого телеграму (By: https://t.me/revedzhuk/2203) на каналі КРТ подали не повним. Було б добре, якби ще журналісти подавали повну цитату, або хочаб цитуючи частково, доповнювали контекстом з загального смислу.

Ось власне продовження мого коментаря:

© "І зрештою, перестаньте Стерненка приписувати до СБУ, бо він туди має таке відношення, як морська свинка до моря. Така сама історія з націоналізмом. Не люблю коли націоналізм використовують, виключно для прикриття. У Стерненка серед націоналістів такий авторитет, як власне у надутого горобця. Кажу вам то, як націоналіст. Тюрма - це погано, особливо українська тюрма. Тому я би замінив процес покарання для таких платних активістів, як Стерненко, звісно не сім років, але хоч два роки обов'язкових робіт поза межами колонії з відрахуваннями на державу. Якось треба отримати трудовий досвід".

- Хочу лише звернути увагу, що по ситуації де мене планували вбити, більшість українських медіа мовчить. Натомість по Стерненку, інформація вливається добре фінансованою пропагандою. По мені не вигідно, бо я говорю правду у якій українське суспільство може знайти істину. Коли йде замовлення і планування вбивства, то все виглядає саме так, як у моєму випадку. Результат, у кращому випадку, про все дізнаються після з підготовленої мафіозно-олігархічною системою версії для суспільства про наприклад "нещасний випадок" чи "роковий збіг обставин".

Сьогодні у мене річниця. Рівно рік тому, мені вдалося виїхати з України. Мені вдалося уникнути найгіршого сценарію. Мені вдалося врятувати своє життя. Тому у мене своя річниця. А Ви мої дорогі українці й далі продовжуйте мовчати на правду і кричати на брехню. Так не має бути - але так є. Сюрреалізм.


ЩОБ КОМЕНТУВАТИ НАТИСНІТЬ ТУТ

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma