Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-06-03 05:49:31 eye-2 102   — comment 0

Подвійне згвалтування.

На цей раз - на очах усьої України. Дожилі,як кажуть на росії. Наші ЗМІ та  деякі писатєлі клювом, такі як ткач( є така птиця-довболиця) , наприклад, за для веселого хайпу та популярності, все перекрутять та понапригадують,бо жерти ж хочеться та й пенсія мала. Що справа дійшла аж до ...ООН. 

Свобода слова на грані фола. Декому цю свободу то треба б дверми та й причинити. По самі помидори. Читаємо. Прославились на світ. 

 

В ООН засудили розголошення особистих даних згвалтованої в Кагарлику дівчини У згвалтуванні підозрюють двох співробітників поліції. В ООН засудили розголошення особистих даних згвалтованої в Кагарлику дівчини Фото: EPA/UPG Моніторингова місія ООН із прав людини звернула увагу, що деякі українські ЗМІ оприлюднили ім'я, місце проживання і фотографії постраждалої від зґвалтування жінки в поліції Кагарлика. Також у публікаціях були описані характер і поведінка жінки, говориться в повідомленні на сторінці організації у Facebook. Моніторингова місія ООН із прав людини підкреслює, що при висвітленні випадків сексуального насильства всі зацікавлені сторони, зокрема і ЗМІ, повинні враховувати, що інтереси жертв на першому плані. "Це означає запобігати повторному травмуванню та стигматизації жертви, уникати відтворення гендерних стереотипів, таких як звинувачення жертви, і публічно поширювати особисті дані людини лише за умови її згоди", – йдеться в повідомленні. У місії нагадали, що відповідно до Декларації основних принципів правосуддя щодо жертв злочинів та зловживання владою, до жертв слід ставитися зі співчуттям і повагою до їх гідності. "Публічне повідомлення про сексуальне насильство не має накладати додатковий тягар на жертву. Нетактовний підхід до таких випадків впливає на благополуччя жертв та їхніх родин, і може мати негативний вплив, стримуючи жертв повідомляти про таке насильство в майбутньому", – наголошується в повідомленні. Стаття тут.

Отже - застав дурного молитися він і лоба поб'є. Дорвався як голий до є-блі. Не відірвеш. Ось такий в нас пі...сательський україномовний цех. Простий та безпощадний. Як бульдог. Все, все норовить обігнати західного писатєля. В свободі ...злова. Ось і зловив. Май. Сором один. На увесь світ просавивсь. Песатєль хрінов. 

Так і хочеться сказати словами професора зі Сталкера - "Пісателішка вьі задрипаний, психолог доморощеньій, вам би стеньі в сортирах расписьівать , трепло бездарноє... " Та я не буду, байдуже.  В нас же демократія. Не зріла ще. Сліпа як котеня. Хай вчаться. Авось щось і вийде. З цього. Експерименту. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma