Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-05-21 05:57:09 eye-2 3810   — comment 2

Подяка злочинцю(?) Гордону. Стосовно інтерв'ю з державними зрадниками і міжнародними терористами (Поклонская, Стрелков-Гиркин).


Подяка злочинцю(?) Гордону. Стосовно інтерв'ю з державними зрадниками і міжнародними терористами (Поклонская, Стрелков-Гиркин).

Всім нормальним людям дякувати Гордона нема за що. Окрім, як психологам і психіатрам.
Особисто для мене, здавалося, не дуже красиво показувати ступінь московської і постсовєтскої ідіотизації "фахівців з освітою", їх зомбі-псевдо-мислення на живих людях, а тут, - два таких чудових екземпляри, на яких не шкода, а сам Бог велів. Тому я АНОНСУЮ, що покажу на них прості приклади пост-совкової ідіотизації населення, драматичні наслідки і масштаби у найближчих статтях. Конкретно і доступно. Подяка тільки за це.

Стосовно самого Гордона. Гиркин знає схеми розвідки, контр-розвідки i допитів. Він прекрасно розумів, що його міжнародне інтерв'ю буде на грані фолу, стосовно кримінального звинувачення у "рф". Тому обрав просту і безпрограшну тактику: говорити тільки те, що вже публічно сказав раніше. Нічого нового у цьому інтерв'ю він не сказав. Він сором'язливо сказав, що він дуже вразливий до критики, але мовчав у чому саме. Гордон не запитав про такі теми, просто тому, що абсолютно некомпетентний у історіях Гиркина. Ну і тому, що як він сам каже, навіть Гиркин, порівняно з ним, "дуже розумна" "людина".
Законно те, що він взяв интерв'ю? Я особисто, у рамках своєї компетентності (УРСК), вважаю, що ЗАКОННО. Корисно Україні, що він взяв ці інтерв'ю? Я УРСК, вважаю, що КОРИСНО.
АЛЕ я УРСК вважаю, що є абсолютно ШКІДНИЦТВОМ І НЕ ЗАКОННИМИ ДІЯМИ те, що він РОЗПОВСЮДЖУЄ через розкручені медіаресурси, ці ватні зомбілки і ідиотизми рускава міра. Гордон робить їм рекламу, зображує повагу до цих точок зору, називає їх "умними". В цьому я однозначно УРСК бачу шкідництво і злочини. Гордон фактично зробив і широко опублікував рекламну збірку розкиданих по різних місцях дуркуватих зомбілок і казочок Гиркина, які ще можуть відіграти свою трагічну анти-українську кримінальну роль у деяких головах з низьким рівнем інтелекту, як на "рф", так і в Україні. Гордон інформаційно реанімував і підняв перегляди Гиркина у десятки разів. Замість цього Гордон мав би здати ці інтерв'ю до прокуратури і не публікувати.

Діяння Гордона як мінімум підпадають під статті 161 і 436 Кримінального кодексу України ("Порушення рівноправності громадян залежно від їх .. національної належності,.. та за іншими ознаками", "Пропаганда війни")

Гордон, навіть, не задав Гиркину відомі питання, якими вже Гиркина у соціальних мережах поставили на коліна, розгероїли, показали зомбі-дурнем і вивели з під покори його кримінального "головнокомандувача":
- якщо він знає і публічно озвучує, що Московією правлять кримінальні клептократи, навіщо він розповсюджував їх владу ще й на Крим, і ще й на Донбас ??? Так ненавидить "руско-язичних" ?
- Гиркина підвели і він публічно зізнався, що саме у вотчині, у якій багато років працював минулий Генеральний прокурор часів Януковича, Пшонка, він приїхав, очолив, організував і матеріально забезпечив попередньо зібраний кримінальний елемент для кримінального бунту,
- що він і його команда, як почали з кримінального пограбунку відділень банків де зберігалися заощадження, зарплати і пенсії "руско-язичнава" народу Криму і Донбасу, так і не зупинилися, поки повністю не розмародерили більшість підприємств Донбасу, які б мали платити пенсійні внески для "руско-язичних" пенсіонерів цих регіонів.
- як його подільники публічно на камеру доповідають і радіють тому, що знищували інфраструктуру дітей Донбасу, без оглядки на "руско-язичність". І Гиркин їх за це не розстрілював, а давав бляшані медальки почесних "антифашиських" мародерів України-Русі, 
- що діяльність Гиркина, саме і являла собою бандитські несподівані напади, мародерство і мордування мирного населення. А коли доходило до реальних бойових дій, без попереджень щурів-агентів у ВСУ і СБУ, не із несподіваної засідки , він просто тікав,
- як він виконував терористичні заповіти свого "головнокомандувача" ховатися в бункерах і бронетехніці серед мирних жінок і дітей,
- раніше Гиркин зізнавався, як Верховна рада АРК під насиллям, без свободи волі, приймала "рішення", по кримському "путлерендуму" і "проводила" його... 

Без всього цього, це інтерв'ю є обілюючо-ворожо-злочинно-глупуватим. Може, просто, некомпетентно-глупуватим. Інформаційно для тих, хто в темі, нової інформації - нуль, неадекватно довгий час. Для тих, хто не в темі, - довга глупувата прихована реклама терористичної, інформаційної і військової агресії "рф" для осіб з низьким інтелектом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma