Enigma Enigma

Андрій Соболєв

2023-05-31 11:21:33 eye-2 3241   — comment 0

Покаяння митрополитів УПЦ

На тлі агресії рф проти України, триває процес усвідомлення служителями московської церкви власної протиправної діяльності. Так, цього місяця в Кіровоградській області закінчився суд над місцевими ділками в рясі – митрополитом Петром Губенем та його секретарем Романом Кондратюком.

Послужний список «послушників Бога» вражає. Зазначені персонажі не лише публічно розпалювали міжрелігійну ворожнечу та виправдовували злочинні дії країни-агресора, а й схвалювали захоплення території країни, громадянами якої вони є. Крім того, за свідомою ініціативою Петра Губеня та Романа Кондратюка в храмі божому для парафіян замість молитви лунала ворожа пропагандистська література.

Божа кара настигне кожного, а доки двоє московських ділків в рясі за рішенням суду отримали покарання у вигляді позбавлення волі. Після чого в проросійських служителів проснулося глибоке «покаяння» в своїх діях, особливо під час прохань у наданні випробувального терміну.

Можливо, дії зазначених діячів нарешті й приведуть до чогось позитивного, адже стануть наочним прикладом для доки вільних прихильників московської церкви, каятися ж краще на волі…

 

 

  

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma