Enigma Enigma

Богдан

2023-11-02 15:38:53 eye-2 4013   — comment 2

Помітки на полях: про стан справ на сьогодні

" Хоча розум сам часто діє за допомогою уяви,

але мисляча людина завдяки філософії

спроможна знайти свої помилки,

відокремити уявне від істинного."

Миколай Кузанський

 

Знову осінь.

1) І знову осіннє загострення на базі російських консерв.

Росіян зрозуміти можна. Закінчується другий рік війни з Україною. Результат цієї війни – суцільний туман до обрію. За обрієм також.

Питання, як вийти із туману війни росія вирішує для себе тим шляхом, який уже став стандартним за ці два роки – масованою психологічною та інформаційною атакою, в якій використовуються вже практично всі приховані до сьогодні резерви. Тобто – консерви.

Консерви – це окремі люди, або й організації чи приватні компанії, які проживають чи розміщені за кордоном росії і фінансуються росією, або ж зобов’язані росії своїми фінансовими успіхами.

Але консерви демонструють звичну з минулого року картину, яка перестала вражати і лякати,  і вже не вносить у політичний розклад Америки якоїсь свіжості. Тупе бубоніння про корупцію в Україні ніяк не дивує американських платників податків, бо тотальна корупція в середовищі американських політиків – звичне явище. Щоправда, в США воно зветься лобізмом.

Однак, вкладені росією у «лобізм» російських інтересів гроші потрібно відробляти. Отож, потрібно писати про Україну хоч щось. Наприклад, ось це

https://time.com/6329188/ukraine-volodymyr-zelensky-interview/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=editorial&utm_term=world_ukraine&linkId=244889681

 

2) Однак сьогодні варто продемонструвати більш потужну російську консерву, яка розміщена у США.

Це US News & World Report LP.

Ця російська консерва демонструє рейтинги країн, їхніх армій, потужності їх економіки та рівня життя в цих країнах.

І на ці рейтинги звертають особливу увагу американські політики.

https://www.usnews.com/news/best-countries/rankings/strong-military

Розглянемо з цієї демонстрації дві країни – росію та Україну, які знаходяться у стані війни поміж собою.

Росія.

За твердженням US News & World Report LP

Росія має найпотужнішу армію у світі - №1.

Впливовість - № 3 (оцінка 94,3 бала).

Культурний вплив - № 38 (оцінка 22,3 бала).

Якість життя - № 51 (оцінка 14, 5 бала).

«Росія має одну з найбільших у світі економік , яка живиться завдяки величезним природним ресурсам . Найпопулярніші галузі промисловості включають видобуток нафти та природного газу, а також сільське господарство, лісове господарство, рибальство та промисловість, які є іншими рушійними силами економіки. Нафта і природний газ, зокрема, становлять велику частину економіки країни. Росія також є одним із найбільших у світі експортерів військової зброї , поступаючись лише Сполученим Штатам

І ось найцікавіше від US News & World Report LP: «Росія як нація налічує понад тисячоліття…»!!!

Україна.

За твердженням US News & World Report LP

Армія України займає : позицію у світі за потужністю.

Впливовість - №14 (оцінка 35,1 бала).

Культурний вплив - № 63 (оцінка 5,4 бала).

Якість життя - № 87 (оцінка 0,0 бала).

«Україна, нація, історія якої пережила тривалі періоди окупації з боку інших країн, сьогодні бореться між війною та миром, а також між корупцією та реформами. Країна межує з Чорним і Азовським морями на півдні та межує з кількома східноєвропейськими державами, включаючи Росію . Україна проголосила незалежність від колишнього Радянського Союзу в 1991 році. 

Пострадянське політичне життя країни було суперечливим, збурюваним постійними звинуваченнями в корупції та шахрайстві уряду та наступними громадськими протестами. Масштабні протести наприкінці 2013 року переросли в насильство в 2014 році, що призвело до повалення уряду та заворушень у східних регіонах України, населених переважно росіянами. Росія анексувала український Крим на початку 2014 року, цей крок Москви широко засудив міжнародна спільнота»

Перечитайте ще раз і уважно тезу від російської консерви: «сьогодні бореться між війною та миром, а також між корупцією та реформами»…

Тобто, в Україні на сьогодні нема війни, Україна тільки бореться між війною та миром, між корупцією та реформами» !!!

3) Тепер ви зрозуміли слова американських чиновників, в яких «Україна не досить вдячна»? Бо для американських політиків кривава війна в Україні із вбивствами десятків тисяч людей та дітей – це лиш «політична боротьба між війною та миром».

Тепер ви не будете питати, а де розпіарений американцями ленд-ліз? Бо для американських політиків Київ все ще числиться «культурною столицею Росії, історія якої сягає в глибини тисячоліть»…

Ви все ще смієтеся над невіглаством Трампа?

Не смійтеся, бо Трамп представляє дуже впливову республіканську партію в США. Республіканцям, зайнятим «лобізмом» російських інтересів, не завжди хватає часу для вивчення історії України. Їм досить, для «лобізму» російських інтересів, такої короткої інформації від US News & World Report LP:

«Росія має одну з найбільших у світі економік , яка живиться завдяки величезним природним ресурсам . Найпопулярніші галузі промисловості включають видобуток нафти та природного газу, …які є рушійними силами економіки. Нафта і природний газ, зокрема, становлять велику частину економіки країни».

4) Емоції спадуть. Прийде розуміння того велетенського навантаження на психіку Зеленського, як Президента України, на психіку кожного офіцера та воїна Сил Оборони України.

Того розуміння, що це наша остання війна, після якої ми, як Україна, або будемо жити далі, або ж здобудемо долю безсловесних бурятів, яких нагайками поженуть в Європу на м’ясні штурми.

На зміну емоціям прийде холодний розум, який допоможе нам сьогодні достойно пройти «Берестецьку битву». Тієї самої битви, яка стала трагедією України і на кілька століть скинула Україну у безпросвітне рабство. «Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть».

«Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!»

Генетика наших великих пращурів допомогла козакам вистояти і перемогти у Хотинській битві. Генетика допоможе нам і сьогодні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma