Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-09-24 09:38:17 eye-2 4383   — comment 0

Поправка до закону про "олігархів" знищила надію Зеленського на диктатуру - як завжди, Україну рятує тільки тупість Слуг Народу

Вчора слуги зеленського прийняли антиконституційний та розкритикований юристами закон "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)". Цей закон потрібний Коломойському та Зеленському для знищення свої політичних та економічних противників, перед усім Петра Порошенко. Згідно з ним, за задумом Коломойського,  РНБО буде призначати противників Зеленського олігархами та знищувати їх можливості  для політичного впливу шляхом економічних репресій.

Але депутати Слуг Народу та їх союзники, що за деякій інформацією отримали по 100 тисяч доларів США кожен за це ганебне голосування, настільки некомпетентні, що навіть не читали що приймають. Вони проголосували за закон з правкою спікера Разумкова, де так званий "реєстр олігархів" складає не ручне РНБО Зеленського, а НАЗК. Повірте, це дуже смішно, бо фактично зводить на нуль витрачений час та мільйони доларів на підкуп депутатів, що їх витратили Зеленський з Коломойським.

====================

Віддячити мені за текст дуже просто - криптовалютою SSLX від Sl8.

Що таке Sl8 і чому треба реєструватись зараз:

Стаття на АIN 

пост українською https://bit.ly/3Ao2m1K

пост російською https://bit.ly/3i4u6l1

Як активувати криптогаманець Sl8 https://bit.ly/39oQikJ

Мій нік у слейт  skyokey

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma