Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-02-18 15:29:50 eye-2 8663   — comment 1

Две попытки проникновения ДРГ оккупантов, итог - 2 взяты в плен, 4 ликвидировано

Командование ООС сообщает, что 17 февраля 2019 на учатске ответственности одной из бригад, враг предпринял попытку силами ДРГ прощупать наши позиции, воозможно захватить кого из наших бойцов в плен. Однако, были вовремя обнаружены, и благодаря грамотным действиям наших воинов нападение врага было отбито, один оккупант взят в плен.

Сегодня же утром, 18 февраля, наши ссошники, возвращаясь из рейда заметили выдвижение ДРГ оккупантов. Наши спецназовцы тут же организовали огневую засаду и в ходя боя уничтожили четверых оккупантов,а одного взяли в плен. Интересно, что же принесет завтрашний день? :)

"#ООС #операція_ОС

Сьогодні, 17 лютого, на Світлодарському напрямку, у районі виконання бойових завдань одного з батальйонів, ворог здійснив спробу виходу диверсійно-розвідувальної групи, що мала на меті атакувати наші позиції.

Добре організована служба українських захисників на спостережних пунктах дала можливість завчасно викрити ворожі наміри.

Напад ворога відбито, одного з окупантів взято в полон. Наразі полоненого допитують співробітники відповідних підрозділів Об'єднаних сил.

Рухаємося далі!

Разом переможемо!

Слава Україні!

 

Захоплено в полон ще одного диверсанта

#ООС #операція_ОС

Група Сил спеціальних операцій, що входить до складу Об'єднаних сил, сьогодні, 18 лютого, захопила в полон бойовика російських окупаційних військ.

Бійці-спецпризначенці, які діяли у смузі оборони однієї з бригад на Північному напрямку, завчасно виявили висування ворожої ДРГ до наших спостережних постів. В ході короткого бою ворог відступив. Чотирьох диверсантів було знищено, одного захоплено в полон. На даний час здійснюється допит полоненого.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma