Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-07-09 06:01:48 eye-2 3832   — comment 10

ПОРОШЕНКО! ПОРОШЕНКО! ПОРОШЕНКО!


ПОРОШЕНКО! ПОРОШЕНКО! ПОРОШЕНКО!

Що сталася учора? Учора Печерський суд Києва установив, що Генеральна прокуратура і Державне бюро розслідувань, величезним колективом у 19 слідчих/прокурорів, працювали над тим, щоб шити абсолютно безпідставні псевдо-кримінальні справи проти п'ятого Президента України, лідера однієї з парламентських партій. Просто так. На голому місці. І аналогічних справ заведено було більше десятка. І це таким займаються вищі державні "правоохоронні" органи. Великими групами осіб, за попередньою змовою...

Протягом усього суду стояв мітинг прихильників Порошенка. І що ж сталося після рішення суду?
Люди, під підрулювання ведучих з мікрофоном, покричали разів десять: "Порошенко! Порошенко! Порошенко! ..." Порошенко сказав дражнилку про "зелене болото". Порошенко перерахував пару десятків людей зі свого найближчого оточення, їм поаплодували по черзі... І сказали що можна розходитися. І розійшлися ВСЕ! ...

Дехто вважає, що Майдан збирався за значно меншими фактами правопорушень влади.  "Банду геть", і всяке таке ...

Я особисто взагалі не зрозумів, що такого зробив Порошенко, щоб кричати: "Порошенко! Порошенко! Порошенко!" ???
Що такого зробило найближче оточення Порошенка? Що вони підійшли підтримати свого лідера партії до суду ??? За те що змогли так близько влизатися до олігарха-міліардера?

Я побачив тільки, що після виявлення і підтвердження судом, наскільки я зрозумів, страшних злочинів і корозії влади, захоплення її кримінальниками,... Порошенко і його найближче оточення розпускає мітинги. "Все в порядку, можна розходитися". За це аплодували і скандували ? За те що найкращі пробилися в оплачувану лігу партійних функціонерів ("до коритця") ? 
За каналізацію патріотичних рухів ? 

"Слава Порошенку!" Україна пофік?
Реально, вже Печерський Суд постановив: "БАНДА ПРИ ВЛАДІ!"
До чого тут взагалі: "Слава Порошенко" ??? Звіхнутий зарплатний зомбі-парт-планктон ? Масовка "ми за нашива баріна"?

От уявіть собі, у якій-небудь цивілізованій країні виявилося, що натовпи вищих юристів у вищих державних правоохоронних органах кліпають наклепницькі фальсифіковані кримінальні справи на політичних діячів ??? ...  "Слава Порошенко! Можна розходитись!"

Тільки не треба тут починати: "Наш Петя превище всього. Окрім Петї нічого не існує...". Бо нам, не Петя вище всього...

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma