Enigma Enigma

BlackPR

2021-10-22 05:58:31 eye-2 4254   — comment 2

Потворна лугандонська пика лисичанської «Феміди»

 

 

 

Осінь настала, зимно стає,

Пташка лайно з дрижака не скубе,

ЗЕлінь пов’яне, гнилість – зогниє,

Шина палаюча взимку зігріє

 

Українська осіння мудрість

 

Мої чисельні читачі вже понад два роки розважаються вихилясами сепарастичної лисичанської «феміди». Нагадаю, що на свій день народження, в СВОЇЙ хаті, я затнув пельку незваному «гостю» за те, щор він закликав зібравшихся взятись за зброю, об’єднатися з окупантами та лугандонами і йти «скидати владу» в Київ. Ці заклики є злочином за ознаками ст..109 ч.2 ККУ. Шість днів сепарастична потвора яка відкликається на блатне поганялово «Юрко Дурко Кіровський», «Маньяк Щчікатіла», «Аватаров матьйого Івклімський», а насправді – Юрко Іванович Гнилицький сиділа вдома, і аж по тому (домовившися з конторою нинішнього «народного депутата» Сухова), подало на мене заяву. До заяви додавалася медична довідка, що начебто я зламав потворі п’ять ребер. Але «швидку» воно викликало лише через шість (!!!) днів після інциденту і в першій судовій експертизі (складеной мовою окупанта) показувало, що начебто потворці було так погано, що вона не могла викликати раніше швидку; в другій експертизі (знов таки складеною мовою окупанта) воно показувало, що перші шість днів воно відчувалося дуже добре і викликало «швидку» лише тоді, коли похуйовіло. Висновки зробіть самі – були там ті потрощені ребра чи ні.

Не звернувши уваги попри показання свідків, що я тривалий час намагався припинити злочин за ознаками ст..109 ч.2 ККУ, і лише після того, як мирні засоби не дали наслідків, застосував до злочинця - Гнилицького Ю.І. - заходи силового впливу, користуючись ст.. 65 Конституції України та ст..39 ККУ («необхідна оборона») і викинув потвору зі своєї хати та зі свого двора, слідчий Чернявський Р.І. завважив за мною злочин за ознаками ст.. 122 ч.1.

Це було при тому, що із заявленим показаннями свідків за Гнилицьким Ю.І. є ознаки ст..109 ч.2 ККУ, що за ст..216 ч.2 КПК України має бути відправлено на слідство до СБУ. Таким чином, слідчим Чернявським та прокурорами, яким було доручено слідкувати за законністю у веденні цієї справи, були скоєні злочини за ознаками ст..396 ККУ (приховування злочину), ст372 ККУ (притягнення до відповідальності завідомо невинного).

Ці злочини за сукупністю тягнуть за собою відповідальність слідчого та прокурорів за ознаками злочину, передбаченого ст..111 ККУ (державна зрада). І вперше в житті правопохоронці намагаються позбавити мене не конституційного ПРАВА, але  мого конституційного ОБОВ’ЯЗКУ!!!

Подивимось – чим уславлений «суддя» Березін. Може, я занадто прискіпливо ставлюся до непримиренного борця з тероризмом?

02.08.2016 суддя у складі колегії суддів (Л. Грибанова, А. Березін, В. Фастовець) ухвалив виправдувальний вирок щодо особи, яка обвинувачується в навмисному скоєнні публічних закликів до вчинення дій, спрямованих на зміну меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України (ст.110 ч.1 КК України), а також сприяння діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ст.258-3 ч.1 КК України). Джерело: https://censor.net/ua/n3130857

28 січня 2020 року Вища рада правосуддя відправила у відставку суддю, чия діяльність просто не може не обурювати. Це суддя Лисичанського суду Луганської області Віталій Фастовець. У червні 2019 року він проходив оцінювання і Громадська рада доброчесності звернула увагу на його незаконне рішення про виправдання особи, яку звинувачували у сепаратизмі.

Але виправдальний вирок терористові виносив не лише Фастовець. Там були Грибанова та Березін. «Постраждав» лише Фастовець – його відправили на пенсію (45 500 грн на місяць). Грибанова та Березін продовжують виправдовувати в той чи інший засіб заклятих ворогів України, кришуючи їх. Перед тим, як познайомитися з особою «судді» Березіна, подивимось – що це таке Грибанова. Як виявляється, перш ніж стати в Лисичанську суддею, вона виробляла в Феодосії (яка зараз тимчасово окупована РФ) різні ліфчики та трусєля в промисловому масштабі, бо була зареєстрована як ФОП. Зараз Грибанова рахується як «припиняючи» свою судову діяльность. Цікаво, це пов’язано з відвертою любов’ю Грибанової до московських найманців, чи її теж «покарали», як і Фастовця щомісячно на 45 500 грн з бюджету?

Так ось нарешті ми дісталися до головного героя оповідання – до «судді» Березіна. Що нам про нього відомо? Брат Максим – працівник Генпрокуратури (прокурорствує з 2011 року), жінка Березіна – в своїй декларації за 2014 рік «забула» вказати земельну ділянку площею 927 кв.м. у м. Сєвєродонецьку (дата набуття права – 05.04.2013). Тобто – СВІДОМЕ порушення правил. Сам Березін з 2005 р. – суддя в Лисичанському суді, а в 2010 році обраний безстроково. Ким обраний? Ригіанальною мразотою? І найліпший кєнтуха Березіна – срашист Фастовець? Який нахабно навіть у вироках (іменем України!!!) називав українську територію «тимчасово окупованою Україною». У СУДОВИХ ВИРОКАХ (!!!) знайшли понад 30 рішень Фастовця, де він називав українські території "поки що контрольованими Україною". Поки що. І це не у фейсбуці, не у розмові з колегами, а у судових рішеннях "Іменем України". Ви уявляєте рівень нахабності? До того ж, прямо у судових рішеннях він відверто знущався з позиції українських військових та новин із зони бойових дій.

Як ви думаєте, панове, побачить «суддя» Березін в діях Гнилицького ознаки ст..109 ч.2 ККУ, а в діях поліцаїв та прокурорів ознаки ст..396; 392 та 111 ККУ? З огляду на його вшанування «русскаго міра», то – НІ. Виникає питання – ЯКОГО ПЕНІСА ПОДАТКОСПЛАТНИКИ УКРАЇНИ МАЮТЬ УТРИМУВАТИ СВОЇМ КОШТОМ ВСЮ ТУ ПРОДАЖНУ СЕПАРАСТИЧНУ СВОЛОТУ???!!!

Я вже не кажу про те, що більше половини задіяних по справі мусорів та прокурорів мають на тимчасово окупованій території нерухомість. То за мій рахунок вони мріють її зберегти, чи діють за вказівкою окупанта? Цікаве питання. Адже зарплатню (і немаленьку) вони одержують з бюджету, за рахунок УКРАЇНСЬКОГО податкосплатника.

Здається, що найкращий вихід для державного бюджету – це посадження винних в держзраді поліцаїв, прокурорів, судів на палю. Або хоча би повісити. Перед місцем праці. Буде дуже показово. І саме до того йде, з огляду на цинізм, нахабство та безкарне беззаконня, що їх старанно проштовхують ті потвори.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma