Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-05-08 19:09:17 eye-2 4462   — comment 0

Практичні рекомендації

Це війна на виживання та існування нації. Це не бізнес як завжди, тільки з деякими особливостями. До перемоги над цим ворогом не дійти як завжди, тільки трохи прихлопуючи. Це зрозуміло.

Що можна порекомендувати сьогодні практично, поки є час виправляти помилки і скоригувати дії? На даний момент, тільки як рекомендації які підвищать довіру та впевненість у успішному завершенні проекту незалежності цього разу.

1. Визнати публічно, що українська перемога це єдина міцна основа незалежності та майбутнього України; що відповідальність та власність на неї має нація; весь народ України; що всі мають працювати разом, на користь перемоги та реального руху до європейського майбутнього.

2. Визнати публічно, що дії та результати на даний момент не цілком забезпечують надійність та впевненість в українській перемозі. Сьогодні це реальність: приховати та прикрити її марафонами не вдасться.

3. Створити непартійну національну Раду перемоги постійної дії до завершення проекту, на добровільній основі, для інформації суспільства; спільної результативної роботи; фокусування уваги та координацій дій для забезпечення української перемоги та впевненого просування до неї.

4. Створити уряд національної єдності та перемоги за участю всіх патріотичних організацій та партій.

Про це говорили партнери України. Ігнорувати реальність перед такими загрозами може коштувати дорого. Раніше, це коштувало дорого всієї нації.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma