Enigma Enigma

Andrew Fisher

2020-01-24 09:32:57 eye-2 2759   — comment 1

Президенту не подобаються Герої України

В інтерв'ю для The Times of Israel Зеленський заявив, що треба відмовитись від героїв, чиї імена провокують конфлікти й ставити пам'ятники сучасним героям (спортсменам, космонавтам, вченим). Це заява президента, людини, яка має бути лідером нації, а натомість пропонує відмовлятися від національних героїв, щоб не було конфліктів. Конфліктів між ким? Чи може бути конфлікт між українцями з приводу тих, хто воював за Україну? Звичайно, ні! Такий конфлікт може бути між противниками української державності й тими, хто любить Україну. Зеленський, схоже, не на стороні тих, хто віддавав життя за державу, президентом якої він є.


Те, що українські герої комусь не подобаються, це правильно, адже вони стали героями убиваючи ворогів України, а значить ті, кому вони не подобаються, це або нащадки ворогів, або сьогоднішні вороги.
Президенту, напевно, більше хочеться поставити пам’ятники якимось боксерам, від яких несе запахом «руского міра», чи діячам культури, що люблять гастролювати в Росії, а не тим, хто життя віддав за соборність України.
T.G.Sh.

Джерело

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma