Enigma Enigma

Vlad Boroda

2020-07-07 06:15:15 eye-2 2749   — comment 0

Приїхав, «допоміг», сів.

24 червня цього року співробітниками мдб “лнр” в м.Антрацит було затримано заступника командира 16 стрілецького батальйону 4 окремої мотострілецької бригади 2 АК 8А ПівдВО – БРОННІКЛА Олександра Володимировича (позивний “Оскар”). Затриманому інкримінують звинувачення за статтею 113 ч.Д, ч.Л. “УК ЛНР” – вбивство вчинене з особливою жорстокістю з мотивів політичної, ідеологічної, расової, національної чи релігійної ненавісті або ворожнечі чи з мотивів ненавісті або ворожнечі відносно якої- небудь соціальної групи. 

Уродженець м.Кімзел Пермської обл. РФ, заступник командира батальйону капітан Броннікл, завжди по скотськи відносився до місцевих військових - при найменшій можливості, фізично і морально знущався над ними. Побори, мордобої та кримінальна активність – були нормальними явищами в батальйоні.

Ввечері 23.06.2020 він як завжди напився та поїхав перевіряти несення служби на передових позиціях підрозділу, де застрелив свого підлеглого. Отак «наші мальчіки» допомагають зняти рожеві окуляри у тих хто до цього часу вірить у чистоту і доброту «братньої допомоги» з російський іпєнєй. https://t.me/BorodaNews1/234

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma