Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-07-03 04:34:50 eye-2 49   — comment 6

Про гостроту моменту.

Та сьогодення. Далі з посту сюди

"Так і демократія не бездоганна. Ось нарід -демократично та вільно,користуючись конституцією - вимагає а навіть має реакцію влади та послабки. Тільки щось мені вони не подобаються. Де межа для дурнів та що краще - дурень начальник чи дурень підлеглий ? - "ось в чом вопрос". В чому щастя? Як на мене то ми ,зараз, саме зараз(не при зелі-петі) знаходимося - "тут та зараз" на своєму місці і в той самий час. Коли живемо "своїм" - модифікованим станом. Ні совка ні демократії ні капіталізму. Наше. І це прекрасно. Бо все інше - чуже. Головне не прогавити сьогоднішнє щастя,вихлюпнувши разом з брудною водою й "дитину"- НАШЕ життя. "

Розберемо цю тезу на частини. Як перевірити себе на сучасність? Дослідом. Візьмемо жменю піску та й жбурнемо її на стіл. 

Зараз будемо препарувати. Так. Стіл та купку піску. Це модель. Суспільства,стану тощо.

Візьмемо велику лупу. Подивимося на те як лежать та співвідносяться одна до одної піщинки. Що ми бачимо? 

Ми бачимо повний безлад та хаос. Всі якісь брудні та не солідні. Відразу захотілося тут прибрати,вирівняти тощо. Наприклад - скласти крихти так щоб кожна лежала -одна на одній без щілин бо(далі кому що) все не так. 

Оце - "все не так" є нашім привілеєм в житті. Та забаганками. Вірніше ми ,кожен, вважаємо себе головнішими в світової піраміді влади. Тому бачимо все по своєму. Але - прискіпливо ,по начальницькі. Щось позвалимо а щось ,задумливо - покритикуємо,на когось насваримося тощо. Тобто - вдаємо з себе керівника всесвіту. Піщаного.

І тільки вартує нам торкнутися піщинки як купка ожила та зашевелилася. Всі вугли та нахили різко змінилися. Відносно одна одної. Та не від вас самих. Ви знов не задоволені. Кричите- Це все не так! Я не цього від вас вимагаю!

А вони усього піщинки. Як і ми. Дурні та дикі.

---------------------------

Дослід показав що людство завжди не задоволене. Бо світова ієрархія не його. А алгоритм цей, в нас заклала сама Природа. Всесвіту. Всі тягнуться до Сонця тому і в нас живе алгоритм - руху у верх. Стале життя ми вважаємо смертю.

А це не так. Це усього лишень алгоритм. На самому ділі -рух у перед є нічим іншим як міражем в пустелі. Скільки до нього не йдеш - він віддаляється. 

Тому на віконах старини написано- Призри на змирення. Та й годі. Ніхто ж не виконує. Особливо попи.

Бо ми ,конкуруючи одне з одним,увесь час в русі. Працюємо ліктями-виконуючи програму дії. Ображаємо та ображаємося за те що нас ображають. Вбиваємо та нас вбивають за якісь не зрозумілі цінності. А це міраж.

Є дві правди на Землі. Рух цей безкінечний.

Та друга - Всесвіту - пофіг. Ви купка піску що на столі. Ловіть кайф поки вас не перемішали. Знайдеться - хто. Чи вітер чи людина. Як Сталін - народи.

Або заллють бетон. З нас. На вічно. 

https://www.youtube.com/watch?v=iT61HRD6Hvc

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma