Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-05-09 13:34:48 eye-2 4416   — comment 0

Про кістяк та каркас

Достатньо провести кілька хвилин у соціальних мережах щоби помітити не просто розмах, а велику хвилю, навал i вакханалію пропаганди розрахованої розхитати й розгойдати українське суспільство та його впевненість у правильності шляху та перемоги. Вище лише один приклад.

Це зрозуміло та цілком логічно. Злочинне керівництво РоZZїї замкнуло себе в клітку і кут виходів з якого небагато.

Але один все ж є: як завжди. Дотиснути Україну на якесь визнання; закатати все в бетон; і включити музику що нічого не пoтрапилося. Це одвічна повзуча стратегія кровожерливої орди що прикинулася в цьому столітті квазидемократичною педерацією.

Так: вони це можуть. І не сумніваємося що саме так задумено. Інших виходів звідти просто нема: не залишилося.

Це пояснює все: логічно, фактично та історично. Орда знає що українці спалахують швидко; і так само швидко втомлюються. На це її розрахунок сьогодні: на втому, розчарування і поступове, крок за кроком, куточок за поворотиком, повернення в як завжди. Почитайте коментарі тaм: їх багато.

Щоб пройти через цей майдан, суспільству потрібен стрижень та кістяк: перемоги, свободи; шляху до власного, незалежного майбутнього.

Одна особа, фізіономія не може бути стрижнем нації. Це вікова помилка яка за століття не дала результатів. Потрібно більше. Країна, нація має зійтися та створити фундамент; стрижень та кістяк перемоги, незалежності та свого майбутнього.

Є причина через яку сирійці не змогли подолати брутальність цього зла. Є причина, через яку українцям, протягом уже століття, не вдається пройти дистанцію від совка до вільного європейського суспільства. Це не просто так сталося. Це не винні Ммм тa Зззз. Так: є причина.

На новому повороті Часу нам не дається жодних гарантій успіху та майбутнього. Але ми можемо зрозуміти причини минулих невдач, зробити висновки, створити нові шляхи і нове майбутнє. Крім України, її народу і нації, ці шляхи і це майбутнє побудувати не зможе ніхто.

На запити Часу відмовок немає. Просто.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma