Enigma Enigma

Олена Добровольська

2020-08-07 08:23:16 eye-2 3066   — comment 0

Про коневодів і pidarів

Я розумію, що зараз мало кого здивуєш якимись сєпарами, що їх пхають скрізь, у всі шпарини, на всі посади, куди можуть дотягнутись. А після останнього призначення взагалі больовий поріг відлетів у космічну далечінь.
Якщо є хоч натяк на те, що пахне грошима, тут як тут якийсь умовний колективний Паша Ємільєвіч, що прославився або зв'язками з ригулятнею, або поцілунками в ясна з лднр-івськими потворами.

Але мовчати про них теж не можна. Ось вам приклад того, як наразі знищується така галузь, як конярство. Тим більше, що коні не винні в тому, що лайно зараз рухає всі процеси, самі знаєте куди.

Є такий собі Євген Веретюк, виконуючий обов'язки директора державного підприємства "Конярство України", якого напередодні представники громадськості звинувачували у співпраці з терористичним утворенням "днр" (мій Т9 мабуть щось знає, бо виправляє "днр" на "дно").
Згідно інформації у ЗМІ, означений Євген разом з двома "міністрами днр" відкрив на окупованій території в Макіївці завод з виготовлення профільних електрозварювальних труб "Металіст". І навіть є фотодоказ, оприлюднений на одному з сєпарських сайтів "свабодний Донбас".

Громадські активісти стверджують, що згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств Веретюк значився директором заводу "Металіст" і в 2014-2015 році, коли на території підприємства тримали в полоні і катували українських патріотів.

Окрім того повідомляється, що Євген Веретюк має тісні зв'язки з кровосісєй Азаровим і конюхом втікача Януковича Костянтином Згарою.

У власності держпідприємства 43 тис. га землі і 15-ю регіональними філіями. Земля має використовуватись для посіву і вирощування культур для виготовлення кормів та розведення коней.
Але наразі політика управління зводиться до знищення, а тварин відправляють на бійню. Здогадайтесь, яка основна мета і здавалося б, до чого тут земля. Все це призвело до того, що держпідприємство знаходиться в передбанкрутному стані. За перше півріччя 2020 року поголів'я коней скоротилося на третину.
Злі язики кажуть, що тіньовий дохід від здачі земель складає приблизно $ 10 млн в обхід бюджету України.

У мене лише два питання.
Перше:
Це всьо ще нові обличчя чи вже ні?

Друге:
А коні вам чим завинили?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma