Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-23 06:36:10 eye-2 51   — comment 4

про секрети битія.

Як відповідь молодій людині. Що їсти? Та як? Раніше я сміявсь з прихильників розділового харчування. Зараз і сам ним став. Але - без фанатизму. Золоту середину -ніхто не відміняв. Тому ось-

(комент) Пити чи не пити? Як? До чи після чи -замість. Відповідь. Пити можна і ДО і ПІСЛЯ і -під час. Головне знати - скільки та коли.

Яблуко з'їж за двадцять хвилин ДО їжі. Не під час. Воду теж. Хоч і -літр. 

М'ясо їж скільки влізе. Але не заїдай салатами та олів'є. Трохи можна. Запити теж.

Головне правило - їж трохи. Але часто. Бажано - не більше двох страв одночасно. Запити можна - трохи. Все. 

Пити можна через пів години. Багато. Добова норма - десь 2 літри. Тому краще пити - МІЖ харчуванням. Запивати можна.

Головне правило - вчись у тварин. Вони їдять мало та одне блюдо за раз. Не п'ють під час та після. Але - завжди. 

Хто хоче схуднути. Готуйте їжу НЕ смачною. Багато не з'їсте. Рецепт Амосова.

Нормальним та худим. Готуйте смачну їжу. Це приємно та визиває апетит. Худим -бажано хряпнути пів склянки горілки чи вина. ПЕРЕД їжею. Запивати не треба. 

На здоров'я. ( і не читайте сепарських газет під час їди. та й взагалі - політичних)

(тепер - комент) 

dvornik_patriot 23 Січня 08:20 0.00 Та все це так. тільки "" трішечки НЕ так. Вірніше - зовсім не так. А як? А ось як. Для здорової та молодої людини - все по барабану. Але. Для хворої - ні. Хто такі хворі? Це основна маса людей.

Гастрит це хвороба віку. І головне тут - нерви. Нервові спазми чи -навпаки , стази(ахилія) , або - рефлюкси( закидання їжі в зворотньому напрямку) , виникають в усіх вікових категорій людей,якщо перенервувалися. Тому ця інформація,що ви надали, стосується тльки - умовно здорових людей. А таких не буває. Бувають - тимчасово здорові. Тому слід пам'ятати. Має бути культура харчування. Жерти багато сухпаїв - не корисно. Пити (води) трохи треба.

Їсти багато борщів,запиваючи рідиною - теж не корисно. Бо їжу змиває в кишківник і викликає бродіння та пердіння, з коліками. Їсти вперемішку - м'ясо з овочами та солодким ,особливо - вінігрети та олів'є - НЕ корисно, бо "бортовий компутер" їде дахом - що краще пропустити - ковбасу чи яйця, майонез чи буряки. Тому йому набридає цей довбень і він починає збій по файлам - тобто пропускає все гамузом,особливо якщо ,зверху ще полірнути - кисляком чи шампанським, і вся ця бодяга летить вам в кишківник, разом з кислотою та неперетравленою їжею, визиваючи спазми та болі. Згодом починається вздуття та запалення кишківника. І ми жеремо ,зверху -панкреазими та вугілля.

Тобто -наша кулінарія зроблена повністю -злочинно та зі злим умислом - як смачно нагодувати гостя ,а там -хай хоч і здохне. Звісно ми цього не знаємо тому ,з щирою усімшкою, пропонуємо - УСІМ - їсти -пити - насолоджуватись ПОГЛиНАННЯМ усього що на столі - щоб не образити господарку. Як баклани. Тому статистика печальна. На свята, паску, різдво тощо - больниці працюють в режимі - форсаж.

Везуть -пережерлих, хроніків та ідіотів. Так що - не лийте в свій автомобіль - бензини різних марок,разом з солярою та керосином,бо корисно. Не поїде. А людині - пофіг. Природа її скроїла такою що може перетравити й цв'яхи. Якщо з розумом підійти. А з дуру - можна й член зламати.

-----------------------------

Чим простіша їда -тим корисніша. Чим менше тим краще. Їжа вбиває насмерть.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma