Enigma Enigma

Богдан

2020-08-09 18:02:28 eye-2 2967   — comment 0

Про вибори

там, де іде війна і мови не може бути про вибори; за всіма демократичними канонами. 

Вся влада у прифроновому регіоні повинна бути зосередженою в руках військових!

Андрій Скоп

1 год

ХЛОПЦІ А ХТО НА ЧИЙ МЛИН ВОДУ ПОЛИВАЄ ?

ЦВК: У 18 громадах Донецької та Луганської областей неможливо здійснювати організацію підготовки та проведення місцевих виборів.Про це говорить місцеве керівництво органів влади.

КВУ: Законних підстав не проводити місцеві вибори у Луганській області немає.

ОПЖ - Зе-влада краде право голосу у півмільйона українців спробою скасувати місцеві вибори в Донецькій і Луганській областях,

І ось, дивним чином, позиція "Опозиційна платформа – За життя" ім Медведчука співпадає з думкою Комітету Виборців України. Як є там насправді - напевно важко оцінити і сказати чітку свою думку. Але очевидно, якщо є хоч мінімальна загроза терактів, то це не можна робити. І взагалі, коли ще зовсім недавно лунали вибухи і постріли і на руках у людей є зброя, то на такій території має діяти суворий режим обмежень будь-яких акцій чи заходів. Мене дивує позиція КВУ і не дивує позиція ОПЖ. Очевидно, що для Медведчука це чергова спроба розхитати ситуацію, а ось яка мета Комітету мені не зрозуміла. Відомо, що КВУ постійно спостерігає за виборами і часто співпрацює з міжнародними організаціями, а і як відомо що за ОПЖ стоїть рука безпосередньо Путіна. Я за демократію, за свободу вільних виборів і свободу слова, але ціна життя є важливіша у цій даній ситуації. Наразі там має діяти жорсткий контроль і дисципліна, а вибори - це хаос, який непотрібний там зараз аж ніяк.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma