Enigma Enigma

Тарасенко Анатолій

2019-12-08 16:55:56 eye-2 3328   — comment 2

Програма "А ТАК чекАємо...". Майже СБУ

А так трапилось, що ми стали чи не єдиними, хто не словом, а ділом підтримав Програму Служби безпеки України

Хто ще не знає: це єдиний правовий і ЗАКОННИЙ механізм замирення з людьми, які протистоять Україні у війні на сході.

Всі ці обміни і мінсько-нормансько-будапештські тьорки - експромт, який базується на ситуативній необхідності і надії на пробачення учасників переговорного процесу. Але по суті - це злочини з "благими" намірами...

Інша справа - Програма СБУ. 

Це реалізація кримінального законодавства, яке передбачає відповідальність за створення терористичної групи чи організації, а також звільнення від відповідальності за участь в таких організаціях. Коротше - шлях до мирного життя колишніх терористів.

Так от ми вирішили надати цій добрій справі нового бачення і певної потужності.

Ми допомагаємо тим, хто бачить себе звільненим від відповідальності перед народом України за участь у терористичних організаціях/групах.

Адвокатська допомога - ось наш вклад в складний, але такий необхідний процес замирення.

Коротка програма "А ТАК чекАємо...", п"ять основних позицій для всіх, хто зацікавлений у мирному житті  - і кращі спеціалісти АТАКА (військова адвокатура) до ваших послуг.

Є декілька питань, які ми ще обговорюємо з теоретиками і практиками застосування закондавства про злочини проти громадської безпеки.

Як ви думаєте, а чи не розповсюдити цю норму (частина 2 статті 258-3) на громадян інших держав? Наприклад, рашистів. Це звучить досить кумедно, але ми бачимо цілком реальним перехід на строну України навіть цілих груп найманців та контрактників. І ці (не командири підрозділів) мають бути захищені українським законодавством на випадок сприяння припиненню і розкриттю злочинів, вчинених у зв"яфзку зі створенням та діяльністю лугандонії.

І ще одне питання, яке варте обговорення і нашої підтримки-супровіду.

Ми розглядаємо і Крим, наш Крим, зоною проведення ООС. Ми проводимо операції об"єднаних сил і для тих, хто перебуває на цій українській території. Навіть для поки сліпих рашистів.

Останнє. Зараз готуємо комунікацію з нами для майбутніх клієнтів, посередників клієнтів, засобів масової інформації, служб відповідних...

Виходьте на нас. І ви побачите, як не корумпована Україна виконує свої зобов"язання і щиро чекає на тих, хто відчуває необхідність покаяння.

А ТАК.... чекАємо!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma