Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-06-02 14:35:38 eye-2 3590   — comment 0

Прокурори Зеленського вчетверте тупо не прийшли на суд - Юлія Кузьменко продовжує безпідставно сидіти у тюрмі

Свавілля та знущання від прокурорів та псевдосуду Зеленського у над політв'язнями під виглядом "справи Шеремета" триває. Прокурори вчетверте тупо не прийшли на засідання - все тому, що законодавство не передбачає НІЯКОЇ відповідальності за таки дії що прокурорів, що суду, що слідства. Саме так тисячі подібних справ по всій країні роками тривають у судах. Невинні люди страждають - а прокурори та судді жирують.

Free Dr Kuzmenko

РОЗГЛЯД АПЕЛЯЦІЇ НЕ ВІДБУВСЯ – ПРОКУРОРИ ЗНОВУ НЕ ПРИЙШЛИ

Сьогодні о 15:30 у Київський апеляційний суд мав відбутись розгляд апеляційної скарги захисту Юлії Кузьменко на ухвалу про продовження тримання її під вартою. Однак, прокурори, у своїх вже «кращих» традиціях не з’явились. Засідання, на якому розглядатиметься апеляція, перенесено на 12:30 10 червня.

Прокурори подали заяву про відкладення розгляду справи у зв’язку з тим, що не встигли ознайомитись з апеляційною скаргою сторони захисту. Ви можете здивуватись, але відповідно до законодавства, наприклад, прокурор має вручити клопотання про продовження тримання під вартою не менш ніж за 3 години (!) до початку судового засідання, на якому це клопотання розглядатиметься. Для сторони ж захисту таких норм немає. Захисник лікарки Кузьменко Тарас Безпалий подав апеляційну скаргу 6 днів тому. Тобто, 3 години для сторони захисту має вистачити для ознайомлення із документом, а 6 днів для сторони обвинувачення – не вистачило.

Наступне питання – на сьогоднішнє засідання Юлію Кузьменко з ІТТ не доставили. З боку Київського апеляційного суду відповідну заявку подали, однак прокурори, які мали проконтролювати доставку Юлії до суду – цього з «якихось» причин не зробили.

Офіс Генерального прокурора та Ірина Венедіктова! Невже 13 (!) прокурорів не спромоглись ознайомитись з апеляційною скаргою об’ємом 2,5 сторінки за 6 днів? І Юлію Кузьменко вирішили навіть не доставляти до суду та витрачати на це кошти, бо вже наперед знали – його не буде? Невже, жоден із 13 (!) ваших прокурорів у оновленій групі не змогли прийти і на попередні 3 засідання, де розглядались клопотання захисту Юлії??

Відкритий саботаж виконання власних посадових обов’язків прокуратурою та конкретно групою прокурорів у справі продовжує заточення у в’язниці політичної ув’язненої Юлії Кузьменко. І ця справа не зійде з рук жодного з тих, хто був причетний до її брутальної фальсифікації.

#FreeDrKuzmenko

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma