Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-04-11 16:26:14 eye-2 4443   — comment 0

Пропорційна відповідь

У деяких каналах пройшли повідомлення що в України можуть закінчуватися боєприпаси до систем ППО Патріот та інших. З цього приводу з повною відповідальністю необхідно згадати що Україна має можливість привернути увагу партнерів від обговорення можливостей та варіантів;

якихось дивних ідей, які то привносяться, то відразу відкидаються в якійсь дивній пантомімі - для кого? Прибульців?!

до питань повсякденної реальності кричущої та безпрецедентної у цьому столітті агресії проти незалежної європейської держави.

Так: такі інструменти насправді існують. Ними не слід розмахувати чи блефувати; до них треба ставитися з цілковитою серйозністю та відповідальністю. І в разі, якщо на кону опиниться безпека та виживання нації, їх треба застосовувати без найменших затримок aбo вагань.

За безпеку, незалежність та виживання нації відповідають не Джейки з Остінами. Вони мають кампанію, треба розуміти.

Це питання виживання нації. Сьогодні, це вже на виду: наочно.

Отже,

Інструмент №1: міст.

Інструмент №2: масовані удари по центрах та офісах ворога прямо залучених до агресії (приклад: кампанія НАТО проти Югославії 1999 р.)

Інструмент №3: власна ядерна зброя.

Аргумент, і моральний, і юридичний тут дуже простий: воно було не віддано на тобі Джейк на щастя, а обміняно на гарантії. Де вони сьогодні: ті гарантії, хоча б простіше: снаряди та боєприпаси для ППО? Там же й зобов'язання. Все юридично, і морально. Виживання нації перевищує всі технічні питання та сумніви. Ізраїль навчився. І Джейк, зрозуміє.

Не треба нікому ні на що натякати та питати дозволу. Tрeбa просто мати: Ізраїль знає.

Демонстрація в Татарстані була доброю і дуже наочною. Очевидно, до неї повинен  бути доступним - тільки у разі екстреної необхідності, ще один ключовий компонент.

Треба просто мати: тоді розмова може бути трохи-багато іншою. Джейк з Остіном може навіть зупиняться на хвилинку, на колі кампанії, та задумаються.

Жодні папери та обіцянки, папери на обіцянках і тонни обіцянок на стосах паперів не забезпечать Україні безпеки та незалежності. Не те щоб це вже ясно: воно видно як свої пальці навіть самому сліпому i глухому. В Україні.

Звісно, я не перший у кого виникла така думка. Щиро cподіваюся: ще позавчора.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma