Enigma Enigma

Сергій Григорович

2024-09-05 09:20:28 eye-2 4458   — comment 0

"Проводимо обговорення кандидатів, які могли б його очолити", - зауважив Арахамія. 

Переглянув кандидатів, які намічаються на заміну знятим людям.

Так здається, - більш-менш нормально окрім двох питань:

1. Тричі перекрашена з партії регіонів Верещук Ірина Андріївна заступником Єрмака, буде велике підкріплення всяких зрадних підозр.
"31 жовтня 2010 року обрана міським головою Рави-Руської від партії Сильна Україна (належала олігарху Сергію Тігіпку, через 2 роки влилась у Партію регіонів[4])"
Активна учасниця/ініціаторша/підспівувачка розмінувань Чонгару, та, здається розводів українських війск з відходом та з відданням укріплень днрівцям.
"2020 року вона вказувала, що отримувала зарплату  від роботи за сумісництвом у приватному Інституті екології, економії та права, пов'язаним із екс-депутатом від «Партії регіонів» Олексієм Журавком. Також вона отримувала гонорари у фірмі «Системтрейд», яка входить до структур власника «М'ясної гільдії», росіянина Армена Мелікяна [33] [34]."

2. Погоджено на фракції кандидатуру Германа Сметаніна на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості України (Мінстратегпром). Тут до бабці не ходи, - КУМІВСТВО, СМОТРЯЧЕСТВО ТА РІШАЛОВО. Молодий чоловік з харківського авто-дорожньго, який у 32 роки перебув "директором" всього... 
***"...Надалі працював головним конструктором та головним інженером Львівського бронетанкового заводу.
У 2020-2021 роках працював директором з виробництва ДП "Завод імені В. А. Малишева" [1].
З квітня 2021 року по квітень 2023 року працював директором Державного підприємства «Харківський бронетанковий завод».
Сметанін зазначає, що він був провідним фахівцем з розробки українського бронеавтомобіля «Дозор-Б» та організовував проведення державного випробування цієї новинки. Крім того, він приклався до створення бронемашин «Зубр» та «Лев»[1].
У квітні 2023 року Кабінетом Міністрів України призначено генерального директора Державного підприємства «Завод імені В. А. Малишева»[3][1].
28 червня 2023 призначений генеральним директором Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» (на момент призначення Герману 31 рік) [4].
За інформацією видання «Файне місто», Герман Сметанін перебуває у близьких спорідненості з народним депутатом від «Слуги народу» з Тернопільщини Ігорем Васильєвим[укр.]. Останній одружений із сестрою нового глави «Укроборонпрому» — засновницею благодійного фонду «Великий Народ UA» Марією Сметаніною[5]. " ***

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma