Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2024-03-28 22:08:55 eye-2 378   — comment 3

Проzeкторій. Реzeкція неминуча!

Останні події: відставка Данілова і заява зеленського про неготовність до літнього наступу мсклів разом із попередніми ідеально вписуються в схему підготовки до т. зв. замороження конфлікту, тобто капітуляції.

Мовляв, ми не готові, зброї нам не дали, тому звиняйте, дорогі співвітчизники.

москва для військового закріплення версії проведе ще кілька масованих ракетних обстрілів.

Тому з квартальним шапіто треба розібратися саме до травня! #Геть_зелєпутінську_нечисть!

Lesya Porutska-Sakovych Такі-от думки:

Гордий Українець:

Мені дуже не подобається раптова, як завжди, відставка Данілова. Не те щоб я йому співчував, але з усієї ЗеКоманди він був найбільш притомний.

Врахуємо також, що в структурі української влади, в її нинішній конструкції, панують дві ключові посади: позаінституційна політична - керівник ОП і конституційно-системна - секретар РНБО. Перша в особі Єрмака перетворилася на постійну. А от зміна Данілова може свідчити про завершення якогось процесу. Перевизначення цієї структури, наприклад.

Або ми маємо справу із завершенням процесу державного перевороту, запущеного відставкою Головкома Залужного. Визначимо принципові моменти:

1. Відставка бойових генералів і прихід "московської" школи, пов'язаної з російськими військовими інституціями та структурами безпеки.

2. Відносний обвал фронту. Відносний у часі, - якщо технічної допомоги не буде, фронт так чи інакше обвалиться.

3. Успішні атаки росіян на інфраструктуру ППО, західну техніку. За останній місяць вони знищили більше техніки, ніж за весь час ведення бойових дій. Йдеться про велику техніку - літаки, бронетехніка, радіозв'язок.

4. Також успішні московитські атаки на комунальну інфраструктуру.

5. Обстріли Сумщини. За останніми даними, українські війська змушені покинути деякі позиції. Єдиної лінії оборони вже немає, а ракетний тиск тільки посилюється. Також є відомості, що нашим відповідати нічим - внаслідок відсутності необхідного озброєння.

6. Одночасно триває будівництво траси в Сумській області. Посиленими темпами. Досвід "Великого будівництва" продемонстрував, що дороги будувалися для окупантів, а не для людей.

7. У Раду спущено законопроєкт за номером 11079 від 13.03.2024, який регулює звільнення ув'язнених під УДЗ за умови укласти контракт із Національною Гвардією. По суті, йдеться про створення чогось на кшталт ПВК, підпорядкованої МВС.

8. Фракція Слуг народу розвалюється, народ тікає. І не факт, що вона протримається до травня.

9. За чутками, тривають переговори про капітуляцію. Якщо це дійсно так, то вона має бути підписана до 9 травня. Принаймні до 21 травня, коли закінчуються юридичні повноваження Зеленського.

10. Що, до речі, пояснює поведінку республіканців у Конґресі США, - Трамп у цій логіці знає про потенційну капітуляцію. Тому йому не з руки надання допомоги, тим паче що південні штати перебувають у стані напіввиходу зі складу США. А Трамп якраз спирається на христофашистську ідеологію нинішньої республіканської партії.

Тож відставка Данілова - питання технічне.

Силові посади повністю контролюються прокремлівською групою на чолі із Зеленським-Єрмаком. Жодних перешкод для підписання капітуляції.

З Телеграму

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma