Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-11-16 14:38:43 eye-2 4218   — comment 0

Путін знов розвів Зеленського - окупанти не будуть повертати наші кораблі до Нормандської зустрічі

Цю "чудову" новину повідомило відомство сумної клячі Лаврова -"У МЗС РФ відкинули домовленість повернути Україні кораблі до нормандського саміту". Тобто окупанти не збираються виконувати рішення трибуналу ООН з морського права. Вони розповідають, що повернуть тільки на умовах коли кораблі будуть "речовими доказами" у справі обвинувачення українців" - і не інакше.

Нагадаю, буквально вчора нас через ЗМІ переконували що Зеленський і Путін вже про все домовились, та кораблі будуть передані у морі: "Київ та Москва вже обговорюють дату і місце передачі захоплених українських військових кораблів "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу". Переговори між Києвом і Москвою знаходяться на фінальному етапі. Відзначається, що передача захоплених кораблів відбудеться в море. Судна зі штатним озброєнням, але без боєприпасів будуть відбуксирували російськими буксирами в обумовлену сторонами точку, де їх зустрінуть буксири України."

Але притомні люди кожен день повторюють виборцям Зеленського, що усі сподівання на чесний та адекватний діалог з ворогом та окупантом - це зухвала маячня. І ось, черговий доказ цього. Путін грає з коміком як з розумово відсталою людиною, і на жаль, за це платять життям та свободою українці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma