Enigma Enigma

Mikki Mon

2022-08-19 08:48:18 eye-2 3728   — comment 0

П'ять можливих причин нічних вибухів в Криму

Існує кілька можливих причин вибухів в окупованому Криму. Втім, наразі жодну з них неможливо точно підтвердити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані вашингтонського аналітичного центру "Інститут вивчення війни" (ISW).

Як зазначають аналітики, наразі немає перевірених джерел, за якими можна було б самостійно перевірити, чи російські ППО збили український безпілотник і чи взагалі був якийсь безпілотник у Керчі чи в районі авіабази Бельбек біля Севастополя.

Втім, експерти називають кілька причин походження вибухів, а саме:

  • атака ЗСУ,
  • дії української розвідки,
  • погане поводження росіян зі своєю технікою,
  • успішні дії російського ППО,
  • розхитані нерви російських окупантів, які, ймовірно, готуються до атак у районах, які раніше вважалися недосяжними для української армії.

В ISW припускають, що українські сили, швидше за все, продовжать свою кампанію щодо завдання ударів по російських військових цілях в окупованому Криму, щоб погіршити російський матеріально-технічний потенціал і, щоб зламати підтримку ворогом операцій на західному березі Дніпра.

Зокрема, так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що над аеродромом Бельбек "засоби ППО збили безпілотний літальний апарат". За версією окупантів, це уже другий за вечір збитий у Криму безпілотник. Перший нібито був у Керчі. Журналіст агентства Reuters із посиланням на джерела в окупованому Криму пише, що в районі аеродрому Бельбек пролунало щонайменше чотири вибухи.

Українці вірять і розуміють, що куріння вбіває. А от орки цього не розуміють і продовжують курити на кораблях, складах з боєприпасами, аеродромах...

Українці вірять в ЗСУ!!! Українці вірять, що світло переможе темряву!

Україна ПЕРЕМОЖЕ!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma