Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-01-23 14:37:44 eye-2 4907   — comment 2

"Реформатори" Зеленського у МОЗ крадуть з бюджету у відкриту та не червоніють - скріни листування

Ну що шановні, слуги народу Зеленського випнули з МОЗ команду реформаторів Уляни Супрун, що добре наступила на хвоста  мозівським корупціонерам та поламала їм схеми - і тепер їм ніхто не заважає "прибарахлитися" за рахунок наших грошей. 

Діючи особи Андрій Семіволос - заступник міністра МОЗ. Міша - Михаїл Радуцький - куратор від Зеленського. Директор клініки "Боріс" і та людина, що вішала людям локшину на вуха під час виборчої кампанії Зеленського, поливаючи брудом Супрун, яка йому та його друзям дуже заважала.

 І якщо ви вважаєте, що ця банда від Зеленського у МОЗ виключення - ви глибоко помиляєтесь. Вся  команда Зеленського від самого коміка, Богдана,Єрмака,Смірнова, Разумкова та інших "слугнароду" прийшла у влади виключно  "прибарахлитися". на все інше - їм плювати. До речі, всі ж пам'ятають, як Гончарук розповідав нам, що в Україні немає топ-корупції? А бюджет МОЗ це більше 73 мільярдів гривень...

Це до речі не перший випадок, коли Михайло Радуцький  потрапляє у скандал зі скрінами. ДО цього був злив його листування де він матерно висказався  про можливість призначення Уляни Супрун, що ніколи не дозволила б йому красти з бюджету.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma