Enigma Enigma

Катерина Макарова

2019-11-05 00:24:33 eye-2 2557   — comment 0

Репортажна зйомка

Стиль репортажу випливав із фотожурналістики і є засобом розповіді за допомогою малюнків та зрідка слів (як правило, у формі підписів, що оточують зображення). І так само, як фотожурналістика, вона покладається на тонкощі теми, щоб захопити її справжню красу у вічній формі.

Цей стиль можна використовувати для будь-якої події чи випадку; вечірки та урочистості, збори коштів або галаси, або навіть весілля. Для весіль, деякі заручені пари швидше змусять свого весільного фотографа відзняти свій особливий день у природному документальному стилі, а не більш традиційній та інсценізованій класичній весільній фотографії. Основна причина цього полягає в тому, що вона зосереджується на ключових моментах особливого дня, а не на звичайних та стереотипних точках весіль взагалі.

Наприклад, після церемонії, коли прийшов час вирізати торт, традиційний весільний фотограф попросить вас зупинитися і позувати, щоб зробити фотографії. Однак репортерський весільний фотограф зробить фотографії, коли щаслива пара розрізає торт природним чином, коли сцена розгортається, не перебиваючи її, не вимагаючи позувати та міняти позиції.

Але не варто відштовхуватися від простого звучання підходу до репортажної фотографії, це більше, ніж просто стояти на задньому плані, фотографуючи все. Хороший фотограф-репортаж витратить чимало часу на ознайомлення з вашими маршрутами та місцями, щоб захопити почуття перспективи, зрозуміти, як подія буде працювати хронологічно, та знайти найкращі перспективи зйомки.

Професійний фотограф використає їхній досвід та вдосконалені методи для оптимізації світла та фонів, доступних для кожного місця вашого весілля чи події, щоб забезпечити, щоб ваш день був задокументований у всій його красі та славі.

Фотографії, створені з цієї дуже художньої форми фотографії, часто бувають сирими, відвертими та сповненими емоцій, саме тому стиль репортажу ідеально підходить для весіль та заходів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma