Enigma Enigma

Roman Revedzhuk / Роман Реведжук

2021-10-20 13:37:21 eye-2 3986   — comment 1

Реведжук зробив гучну заяву про те, чому з ним судиться СБУ

Опубліковано: 19/10/2021 - 10:30

Відомий український журналіст, політичний діяч Роман Реведжук, який у лютому 2020-го року вимушено покинув Україну втікаючи від переслідувань, зробив гучну заяву про те, чому з ним судиться підполковник СБУ Василь Хатнюк, пише СТИК.

 

“Тут, я, дізнаюся, що уже другий рік зі мною судиться СБУ. Підполковник СБУ Василь Хатнюк, який у “часи котлів на сході”, коли гинули українські добровольці, допомагав агенту російських спецслужб Наливайченку, (хто забув уже, останній тоді очолював СБУ) під чужими документами, літаком Медведчука, незаконно перетинати український кордон у різних напрямках, зокрема до РФ. Як я і розповідав, за моєю інформацією там Наливайченко зустрічався з вищим російським керівництвом.

Виявляється, Хатнюк судиться зі мною за те, що я оприлюднив інформацію про російську агентуру в Україні і просить суд, закрити мені рота.

Я лише нагадаю, що опублікував текст підозри, по справі, яку продали і розвалюють в судах. Гляньте, як змінюють свідчення по ній. Подібних справ під грифом таємно не одна. Їх під патронатом Баканова продають, як на базарі оселедці.

Наливайченко сховався за депутатським мандатом, як і багато інших російських агентів, а СБУ під керівництвом друга президента судиться з неугодними. Ура”, – повідомив на свої Фейсбук-сторінці Реведжук.

Posted in КорупціяКримінал

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma