Enigma Enigma

Roman Revedzhuk / Роман Реведжук

2018-08-06 05:34:37 eye-2 3530   — comment 0

Журналіст: "ПОМІГ ПРОВЕСТИ ПУТІНУ ЧЕМПІОНАТ, ПОМОЖЕ ПРОВЕЗТИ РОСІЙСЬКІ ТАНКИ ЧЕРЕЗ ХРЕЩАТИК"

Не так давно відбувся чемпіонат футболу в РФ. Не буду зараз пригадувати, як українці бойкотували  його, та скільки між собою розсварилося людей з патріотичних побуджень. А пізніше у результаті прициденту з хорватськими футболістами, українці масово поринули в світ бойкоту офіційної сторінки УЄФА. Ніби чемпіонат у РФ пройшов, але розмови довкола УЄФА ні. Розмови локалізувалися довкола української федерації футболу, а зокрема довкола її керівника Андрія Павелка. Власне котрому присвячена не мала частина новин на центральних телеканалах. І справа тут уже не в чемпіонаті, навіть не у футболі. Бо як звикло говорити «спорт поза політикою». Але насправді уже давно не так. По крайній мірі в українському футболі і спорті в цілому.

 

Політика зайшла в український футбол разом з братами Суркісами. Власне котрі у далекі 90-ті, отримали футбольний клуб Динамо на халяву. І робили з ним, що хотіли і як хотіли. Щоб не втомлювати Вас далекими спогадами, пригадайте часи Януковича - вибори. Тоді Суркіс заставляв футболістів підписувати м’ячі «ЗА ЯНУКОВИЧА» і масово передавали їх по всіх областях України. Це можна би назвати минулим, якби не одне але. Недавно у Брюселі британський журналіст Тім Уайт презентував фільм, він розказав, як РФ вдалося добитися проведення Чемпіонату 2018. Варто зазначити, що Уайт не просто здивований таким ходом подій. З його слів у 1980 за введення військового контингенту в Афганістан, Європа бойкотувала проведення Олімпіади в СССР. І тут у мене логічне запитання, чому зараз цього не відбулося і УЄФА не заблокувала проведенні Чемпіонату з футболу у РФ в 2018 році за анексію Криму та окупацію Донбасу.

Все надто простіше, як би могло здаватися. Поки українці бойкотували і нападали на сторінку УЄФА, пан Суркіс сидів собі і спостерігав за цим всім з посмішкою, пожираючи лобстерів. В принципі, як і в часи Майдану, він своїх тітушок переодягав у комунальників, і відправля за його словами на «бомжей с майдана». А потім обурювався, коли ті самі «бомжі» накостиляли його прихвостням.


 


Гадаю пояснювати до чого Суркіс і УЄФА Вам не варто. А от пояснити яка ж роль Суркіса у проведенні футбольного чемпіонату у РФ, думаю варто. У тому ж розслідуванні британського журналіста говориться про зустріч Суркіса з Путіном. Потрібно відзначити завдяки кому такі зустрічі відбуваються і для чого. Завдяки куму Путіна Віктору Медведчуку. Ні для кого не секрет, що він являється управляючим справами російського президента в Україні. Всі потреби та затрати реалізовуються через його офіс. За даними ІА УНН, навіть перельоти Суркіса були неодноразово здійснені літаком Медведчука в тому числі не тільки до Росії.  

Давні друзі - Суркіс та Медведчук. Саме ці двоє і вибороли для Путіна право проведення чемпіонату світу з футболу. Суркіс отримав публічну подяку від високопосадовців РФ.


Сьогодні Суркіс допоміг Путіну провести чемпіонат, а завтра допоможе провезти російські танки через Хрещатик. Вважаю що СБУ має негайно відреагувати на ці факти.

Гібридна війна проти України ведеться на усіх фронтах. Для неї використовують старопердів, котрі не втратили свого впливу в Україні, маючи підвладні ЗМІ вони всіляко допомагають своїм друзям та кумам, аби знижувати градус тиску Європи  на агресивну політику Росії. Позаяк на носі президентські і парламентські вибори в Україні. Росія вкладає не тільки величезні кошти у пропаганду проти України, а й робляться ставки на своїх гравців, щоб повернути Україну під протекторат Росії. Суркіс на сьогодні це не просто Президент футбольного клубу. Він важливий для майбутньої виборчої кампанії Медведчука, як футбольний функціонер ТОСУ. Тому й замовляє чорнухи на Андрія Павелка, щоб домогтися його звільнення з федерації футболу України. Плюс намагається зберегти себе на посаді віце-президента УЄФА. Бо як відомо, його повноваження там закінчуються у середині наступного року, тобто до парламентських виборів.

Треба ставити питання про негайне припинення членства Суркіса в УЕФА. Там він обіймає посаду і є представником України, але використовує свої повноваження для лобіювання інтересів не нашої держави, а країни-агресора, яка сьогодні анексувала українські території та вбиває українців.

Депутати, громадські активісти, ветерани АТО і також правоохоронні органи повинні проінформувати УЕФА про ці обставини та вимагати дострокового припинення повноважень Суркіса в УЄФА. Нехай від Росії туди балотується, а від України йому там робити нічого.

І на завершення, давайте пригадаємо, як декілька днів тому, ще один футбольний «термінатор» Вадим Рабінович взяв хрещеним батьком своєї партії «За життя» кума Путіна Віктора Медведчука. Хто забув, Рабінович президент клубу «Арсенал», який за дивним збігом обставин, з часу приходу туди пана Вадима, перестав повноцінно функціонувати.


 

Команда цих "підборів карлика" уже намалювала дорожню карту собі на майбутні вибори і навіть більше. Вони підсилили собі молоде крило в прямому ефірі свого ж телеканалу. Політичні експерти вже публікували розподіл портфелів у цій команді «старих друзєй». Зокрема Суркіс закріплений за Міністерством молоді і спорту, яке сьогодні очолює двійник Януковича. Правду кажуть у народі, не так страшні московські воші, як свої старі гниди. Треба собі зарубати на носі, російський агресор буде вбивати український народ доти, поки гниди-староперди Суркіси, Рабіновичі, Медедчуки і всякого «мураєва» «червоненки» будуть вільно ходити по Україні.

06.08.2018
Роман РЕВЕДЖУК

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma