Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-09-19 07:44:55 eye-2 5105   — comment 3

Режим Зеленського скасував арешт ватажка терористів Єфремова

Старобільський районний суд Луганської області 18 вересня скасував цілодобовий домашній арешт одного з головних організаторів та спонсорів терористів у так званої ЛНР  Олександра Єфремова.

Єфремов колишній регіонал та близький соратник Януковича, у 2014 був одним головних посібників російських окупантів всіляко сприяючи окупації та допомагав створювати росіянам окупаційні сили під виглядом "ЛНР". Ватажка терористів було затримано 30 липня 2016 року. Йому висунули звинувачення в сепаратизмі, державній зраді, організації захоплення Луганської обласної державної адміністрації, пособництві захоплення управління Служби безпеки України і створення самопроголошеної "Луганської народної республіки".

Після приходу до влади режиму Зеленського , 22 липня Київська апеляційний суд відпустив з-під варти Єфремова і відправив його домашній арешт з носінням електронного браслета. "Суд вирішив скасувати домашній арешт і замінив його на особисте зобов'язання ... Це сама м'яка запобіжний захід, м'якше не існує. Фактично, людина просто зобов'язується з'являтися до суду", - повідомив адвокат терориста 18 вересня. За його словами, Єфремову повернуть закордонний паспорт, також з нього знято зобов'язання носити електронний браслет стеження.

10 вересня Зеленський призначив адвоката Єфремова Андрія Смирнова заступником голови Офісу Президента (Наказ №675), люстрованого чиновника Януковича Андрія Богдана. Після цього, пройшло менш як 10 діб і ручний суд слухняно скасовував арешт терориста. Висновки робить самі.

Про зв'язки Зеленського з посібниками російських окупантів, автори Enigma.ua розповідала ще до його перемоги тут Портнов, Лукаш и Зе команда

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma