Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-11-19 21:46:56 eye-2 5030   — comment 4

Роман Труба - абсолютне беззаконня та рєшалово. Майдан, Порошенко, Приват, Кличко та інше (Аудіо)

У мережу попали аудіозаписи розмов ручного песика Зеленського Романа Труби, директора ДБР у телеграм-канал "Трубу прорвало". Повна відсутність закону в діях цього так званого "правоохоронного органу" та по вуха замазані у лайні Труба, Богдан, Смірнов та кришуючий їх комік. Це просто звіздець.

Судячи по подробицям, це цілком правдиві аудіозаписи. 21 листопада на Віче треба вирішувати, що робити з цією бандою.

Ми команда людей, які отримали від надійного джерела сотні годин різноманітних цікавих записів вищого керівництва України. Кілька тижнів ми працювали над ними і починаємо ділитись з вами.
Ми хочемо жити у 🇺🇦правовій державі. 
Ми серйозно вважаємо, що з цієї 💩історії і президент і громадяни мають зробити відповідні висновки.

Далі буде ще більше лайна, а поки для затравки тримайте запис по "Справах Майдану" де трубі радять ними "🤷‍♀️не перейматись 

Є МВФ. Две недели не трогать Приват и НБУ
Епізод відбувається 13 вересня 2019.
🤡 Роман Труба, Олександр Удовиченко.
💩Труба отримує від «Руслана» (Рябошапки) інформацію про необхідність 🛑зупинити обшуки в Дніпропетровській міськраді. Удовиченко набирає слідчого і перепитує, чи вони не проводять обшуки. Після цього до Труби на телефон приходить повідомлення від Богдана.
Труба: Ну, то шо я казав. Две недели є МВФ. Не трогань Приватбанк и НБУ.
Удовиченко: Це хто написав?
Труба: Б.А.Й

 Андрію Йосиповичу, справа Пороха для нас пріоритетна
Епізод відбувся 17 липня 2019.
🤡Дійові особи: Роман Труба і Андрій Йосипович Богдан, глава Офісу Президента.
💩Роман Труба просить помічницю покинути кабінет і набирає «🦆Андрія Йосиповича», щоб відзвітувати про свій ранковий брифінг щодо неприходу на допит «Пороха». Він також «радиться» щодо наступного виклику Порошенка на допит у справі Корбана. 

«Там повістка вручається за три дні і ми технічно не могли його викликати на п’ятницю. Давай ми тут зробимо паузу. Як я розумію, нам у цьому провадженні потрібен якийсь результат юридичний. Да. Якщо ми його викличемо на п’ятницю навіть по безпредєлу, він зманіпулює і виставить себе жертвою, - каже Труба. І далі вислухавши співрозмовника, інтонацією, як у епізоді з Жеваго, додає: «Андрію Йосиповичу, я тобі обіцяю, що я все зроблю. Ця справа для нас 👍🏻пріоритетна».

Епізод відбувся 9 вересня 2019.
🤡Дійові особи: Роман Труба і Олександр Удовиченко.
💩Перед поїздкою Труби до «генерального» (Рябошапки) Удовиченко пропонує директору передати в «їм» справу ДБР по ВРП (Вища рада правосуддя). «Тому що коли буде команда фас, і ми направимо, а вони почнуть плюватися, а так віддамо на вивчення і можливо у них будуть зауваження та своє бачення, після чого потім «ми відрегулюємо та зробимо»

Епізод відбувся 19 вересня 2019 року.
🤡Роман Труба, Ірина Демішева – піар консультант директора ДБР, Анжеліка Іванова – прес-секретар ДБР.

💩Труба розповідає подробиці наради у президента силовиків із заступниками. Він ділиться, що точно працює до 31 грудня, якщо не продемонструє результат. Теми, по яких поставлені завдання: Укроборонпром, КМДА, Фонд гарантування вкладів, будівництво порту «Одеса», Аграрний фонд, бурштин, ліс, Грибовикське сміттєзвалище, митниця, екологічна сфера,  «екс». Через кілька хвилин після завершення розмови з Демішевою та Івановою, Труба набирає когось на телефон і радиться щодо справ: «у мене є економіка і політика. Як скажете, ми в такій справі і організуємо. Мені головне, щоб ефективно і результати».

Епізод відбувся 16 вересня 2019.
🤡Роман Труба, Андрій Смирнов – заступник керівника Офісу президента.
💩Смирнов черговий раз приходить до Труби. «Роман Михалыч, я прошу прощения, что тебя дергаю. Мне спускают великие задачи» 
«Он следит за нами», - стверджує Труба, отримавши повідомлення від когось.
Далі Смирнов і Труба про щось шепочуть. Чути лише фразу «человек должен не вылазить с допросов». Директор ДБР набирає когось і просить перевірити номер справи «42019 вкінці 1288». «Зайобувати його щоб він ходив і ходив» - каже Смирнов. Труба пропонує йому контакт зі слідчим у Києві «щоб ти щодня казав, дивився». Вони обговорюють, як працює Олег, з яким Смирнов вже говорив.

Смирнов: ну, я им пришел подсказал, что нужно сделать… как мы идем, кого выдвинуть, кого дернуть… И нам надо потихоньку… Потому что расправил Атлант плечи. Ходит по городу, блять. Пошли все на хуй. У меня большой дядя. Я в теме». З розмови зрозуміло, що мова йде про Порошенка.

Вони також обговорюють питання формування громадської ради ДБР, чому заважає «лох 🙊тупой Колесников». Труба цікавиться, чи він не в «команді». Смирнов відповідає, що він «не в команде Гены Корбана, он не в команде Филатова, он не в команде Коломойского. Он сам по себе. Он сумасшедший».  Смирнов повідомляє, що Колесніков взяв на зарплату Шрама. «Когда я с тобой встретился, я получил мандат от начальника», - завершує тему Смирнов.

Далі заступник керівника офісу президента просить вирішити питання людини, прізвище якого пише на листочку. Пізніше папір знищують в шредері. Труба дзвонить до слідчого і запитує: «на яку годину 🥊Кличко?». Смирнов продовжує «вот есть люди, они спрашивают, а с кем?

Про те,як Труба розвалює справи справжніх корупціонерів та  крадіїв у армії. І всі ж пам'ятають, як Труба фальсифікує справи та садить у СІЗО  абсолютно незаконно бойових офіцерів, захисників ДАПу.

Спальники для армії – нічого критичного
Епізод відбувається 19 липня 2019
🤡 Роман Труба, Михайло Немировський – фірма «Монітор»
💩 Власник компанії виробника спальних мішків для армії не задоволений допитом у поліції і приходить домовитися з Трубою, щоб це зробили в ДБР. Бізнесмен говорить слово-пароль: «старший» йому говорив заїхав та передавав «🙀огромный привет».  

Труба: Там нічого критичного у вас немає, якісь там дрібниці.
Немировський: Я вас не беспокоил, но посоветовался со «старшим»

Немировський: … может не надо что бы допрашивал, может лучше что бы меня следователь допрашивал?
Труба: Да. Да. Давайте ми 
Немировський: Я вас дуже буду… ну, ну вы же понимаете. Если там будет нужна помощь по какой-то экспертизе, там провести, ну помогите, правильно? Ну что бы оно правильно было.
Труба: Давайте таким чином, зараз я все організую.
Немировський: Я же тоже нормальный человек, тоже 😂пригожусь.

Директор ДБР віддає всі накази слідчим прямо з кабінету: «замкни все на слідчих». На питання Немировського, що далі йому робити і чи чекати дзвінка, Труба  повідомив, що наступного тижня після заслуховування слідчих він зв’яжеться з ним. При цьому він каже, що не бачить у справі якогось злочину.
 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma