Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-05-29 11:14:29 eye-2 3333   — comment 4

Російські окупанти відновлюють свої позиції там де Зеленський наказав відступити ЗСУ - ОБСЄ

Моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала відновлювальні роботи на позиціях російських окупантів біля Петровського,там де Зеленський  наказав відступити українським воїнам.

Про це повідомив постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євген Цимбалюк. "Забезпечення повного і всеосяжного припинення вогню залишається критичним для виконання узгоджених висновків Паризького саміту в нормандському форматі, які Росія продовжує не виконувати. Замість створення нових ділянок розведення сил, вона вдається до повернення сил: СММ помітила земляні та будівельні роботи на колишніх позиціях російських збройних формувань на ділянці розведення в Петровському ", - заявив Цимбалюк.

Вже пів року пройшло коли з'явилися перші повідомлення про повернення окупантів на свої позиції там де Зеленський віддав наказ віддати ворогу українську землю. Безперервні обстріли в районах розведення, великі втрати ЗСУ внаслідок ганебної політики Зеленського - про все це говорять волонтери та військові. А що Зеленський? А Зеленському нормально... Нові позиції окупантів у районі відступу ЗСУ, загиблі та поранені воїни - а Зеленський розповідає, що "все харашо" Втрати ЗСУ за січень вже вдвічі перевищіли втрати у січні 2019. Дуже дякую, зеленський.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma