Enigma Enigma

Івалон К

2021-10-20 20:51:39 eye-2 3494   — comment 0

Російські ордени 19ст. співпадають з французькими. Перший французький орден – Орден Андрія Первозваного. Вражаюча здогадка…. Чи звали Ісуса Ісусом, чи його звали …АНДРІЄМ?

Ми живемо у товстому шарі брехні, ґку культивують і підтримують зацікавлені особи. Це важливо розуміти сьогодні, що розуміти хід політики. Бо деякі діячі бажають повернути звільнені країни до стану колоній руками російських ватників, які вже знаходяться у колонії з 2000 року. А також руками агентів. Пепротези для ршим елементом маніпуляції є сфальшована історія.

Згадайте ще, що Сталін чомусь не вийшов на парад Перемоги. А потім 25 років її не святкували. А ще радянські люди жили у страшній бідності, як переможені. А німці жили незрівнянно краще, як переможці, і досі так живуть. Навіть протези для скалічених у Німеччині і странах антанти були чудової якості. і на вигляд і у зостосуванні, є багато фото. А в срср відрізали ампутовані ноги під три розміри... Я ще памятаю інвалідів без ніг з утюгами в руках, з допомогою яких вони пересувались. А потім їх вивезли на Валаам, щоб не псували соціалістичну картину... У той час як скалічекні німці, англійці і французи с чудоао зробленими протезами ніг і рук грали у більярд, мандрували, відпочивали, відвідували кафе і ресторани. Справжні гарної якості протези прийшли до нас з Німеччини у 1990-1991 роках., коли Олексчандр Морозов створив у Києві громадську організацію афганців і відправив двох інвалідів до Німеччини вивчати цю страву, усе було зроблено на громадських засадах.. 

Продовжую цитувати книгу "Розслідування підробки історії Русі. Рубіж, не Рубікон. Правда проти Кривди"

2.55   Російські ордени майже повністю співпадають з західно-європейськими, трохи відрізняться зовні, та не дуже. Вражаюча здогадка щодо Андрія Первозваного. Чи звали Ісуса Ісусом, чи його звали …АНДРІЄМ?

Окреме дослідження з теми ПОВНОЇ ПОДІБНОСТІ РОСІЙСЬКИХ ОРДЕНІВ ДО ФРАНЦУЗЬКИХ зробив альтернативний дослідник історії під ніком Председатель СНТ, Ілья Герасимов.

Він виявив перший французький орден - Андрія Первозванного. З чого б це французам робити такого ордена? Головний святий був Ісус! Посилання на чудові відео Ільї у ютубі наприкінці. З його дослідження виходить, що усі російські ордени були дивним чином скопійовано з західно-європейських і за дизайном і за змістом, та і написи зроблено на них не російською мовою, а латиницею. Орден взагалі на той час, у ХІХ ст. це знак приналежності до спільноти, приналежності до товариства-ордену.

І ще деякі здогадки сприводу ордену Андрія Первозванного. Згаданий орден Андрія Первозванного з нашим прадавнім діагональним хрестом. Орден було створено найпершим. За офіційною версію. Яка вочевидь брехлива і її не сильно поширюють, це за офіційною версією був один з апостолів Ісуса, тобто був після Ісуса на цих землях і поширював тут начебто  християнство, якого ще не існувало. То ж латинського хреста ще не було на ті часи? Бо якби вже був, зображення розіп’яття на ордені було б на латинському хресті, як це було сфальшовано потім і до сього часу. Перший проект другого пам’ятника Володимиру був з діагональним хрестом, це вже друга половина 19 ст., реалізували інший проект з латинським хрестом. На ордені розташовано чотири латинські букви, як абревіатуру, SAPR, латиницею.

Якщо головний святий у Христовій церкві Ісус, то перший орден мав бути орденом Ісуса. Перед ним тільки Іоанн Хреститель. А може, якщо це був перший орден, головного святого, то його звали не Ісусом, а Андрієм? То ж Ісуса розпинали на діагональному Хресті, який лише у другій половині 19 ст. було замінено на так званий латинський. Тоді Андрій Первозваний і є справжнім Ісусом. Тоді виправдана назва Андріївський узвіз, (підйом, а не спуск), де він підіймався з хрестом на плечах, і Андріївська церква над ним, яку у такому разі схоже збудували до приходу мушкетерів з Наполеоном і навіть до поляків, за проектом українського архітектора, якого потім пере назвали у латинізовану фамілію Растреллі. Тоді  і Царський палас будував той самий український архітектор до окупації. А після окупації його з Італії-України забрали до Пітерсбурга. Андріївську церкву не зруйнували, У ній до речі, знаходиться фреска роботи Леонардо да Вінчі - мабуть, Леоніда з Вінниці, таємна вечеря з Андрієм у центрі. Андріївський узвіз не перейменовували. Але придумали іншу легенду.

То камені Андріївського узвозу цілком можливо були аутентичними, тоді ними підіймався узвозом Андрій-Ісус до місця розіп’яття.  Комусь дуже потрібно було знищити аутентичне покриття Андріївського узвозу.  І розпродати каміння. Так само, як і розібрані і розпродані залишки Успенського собору.

Комусь дуже кортить знищити усе аутентичне у Києві. Тут ще досить агентів, які за гроші готові виконувати ту злу волю.

 

    2.56    Рабство у новоствореній колонії Франції – у Росії у ХІХ ст.

 

Колоніальна політика виражається у тому, щоб нищити національну еліту і ставити над народом керованих обмежених негідників-придурків, щоб гнобити народ якнайбільше.

Росію було створено як східну колонію Франції, Східну Францію, з трьох кран, як я вже писала. З Італії-України, а потім з її провінцій Єгипту-берегів Волги-Ра, і Сірії з Дамаском, тобто д’Маском, Москою-Москвою на початку 19 ст Наполеоном. Тоді загарбниками окупованим територіям вигадали фантазійну історію, де Наполеон начебто програв, вигадали Київську Русь, попересували усе у часі і просторі, повставляли вбивць і негідників у начебто князів, "хрестителів" і "мудрих". Росію було створено французькою колонією з рабами. Потім французів витіснили англійці, останній цар Микола другий був англійцем. Потім він відрікся, йому на зміну за пів року приїхав Ленін з грошима. Зробив кровавий переворот. У ХХ ст ситуація ще погіршилась. СРСР теж був колонією з ідеальною формою рабства, більш вдосконаленою.

Церкви і інші культурні пам'ятки взривали, талановитих людей гнобили, вільних людей, що робили спротив, саджали до ГУЛАГу, до примусової каральної психіатрії, негідників прикормлювали.

Далі мали форму рабства ще удосконалити, а тут совок у 1991 розпався. РФ до стану колонії повернули у 2000 році. Посилили мізкопромивку. А ті країни, що відпали, намагаються повернути до стану рабів з допомогою марионеток у кремлі. Керують не з кремля.

Країни, що звільнились, їх мешканці, більше не хочуть до ярма. Видумуються політтехнології з оболванювання, у рф це якось спрацювало. З того боку відбувається шалений тиск. Росіяни-ватники виступають у ролі корисних ідіотів.

Проект з залякуванням і маніпуляцією здоров'ям мав мету тотального рабства і контролю, та вже провалився.

 На малюнку масонський пам’ятник на Мальті з пригнобленими українцем і африканцем.

У новоствореній Росії було введено новий порядок, на території України-Італії було створене  жахливе рабство. Людей продавали спочатку за 60-80 р, невдовзі за 250-280 р «через велику користь від них у хазяйстві»… Від українців, учорашніх римлян-італійців, що тисячоліттями звикли поратись по хазяйству, доглядати землю, рослини, худобу, та ін.

Підлабузники колоніальної влади отримували свої жалюгідні 30 срібників.

Так у вже згаданому творі Івана Довгорукого «Славны бубны за горами, или мое путешествие кое-куда в 1810 г.», виданого у 1870р. за новим на той час календарем, він дуже жаліється на пригноблене становище тих, хто воював на боці загарбника і отримав інвалідність, у той час як самі загарбники- французи займали високі пости і користувались численними багатствами і привілеями.

Величезні кошти йшли повз народ до гнобителів. Тут на фото про величезні суми, що начислялись представникам гнобителів.

  

Було створено новий кримінальний кодекс, за яким усім мешканцям новоствореної країни-колонії, під погрозою жорстокого покарання, насаджувалась змінена церква з латинським хрестом замість нашого прадавнього діагонального і з політтехнологією-маніпулцією для підтримання рабства.

Щоб сфальшувати історію, загарбникам доводилось фізично нищити її носіїв.

Тоді і було остаточно реалізовано проект тотальної фальсифікації церкви, календаря, географії, історії та релігії

Як написано в зміненій в19 в. «Повісті минулих літ», «землі поміняються місцями».

Землі перенесли, перенесли цінності, прадавні артефакти, перенесли історію, твори митців.

На щастя, залишилось багато свідчень, які фальшувальники не змогли знищити.

Правда завжди виходить на поверхню.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma