Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-05-16 12:17:13 eye-2 4469   — comment 0

Російський режим має стратегічний план щонайменше до кінця 2025 року

Зважаючи на вже згадану слабкість вoно повинно бути на видноті й обговорюватися суспільством. Воно має знати і бути готовим. Вирішальні події третьої війни за назалежність уже в прямій перспективі. Рахунок іде не на десятиліття; не роки; а місяці.

Совкові відозви, сльози і промови не допоможуть. Совкова розслабленість; крадійкуватість; сподівання на когось тa як завжди можуть програти Україні і цей шанс на нормальне майбутнє. Зрозуміло.

Недавніми перестановками російський  кримінальний режим практично завершив стратегічну підготовку до наступної фази війни. Його основна стратегія - продавлювати наскільки можливо цього року; максимально утримувати вже захоплену територію України і, якщо можливо, захопити нову. І розраховувати на позитивні для нього підсумки виборів у США які можуть поставити Україну в дуже непросте становище.

Режим заклався і на протилежний сценарій ходу війни. Лише одна перестановка відокремлює кандидата камарильї від посади прем'єр-міністра фашистської педерації який, за «законом» займе місце президента "в разі". Скинути всі злочини на понуре Xло якого може вже немає у фізичній реальності; здати одного-двох "головних злочинців" (один вже ясно намітився) як цапів-відбувайлів, за все: всі гротескні, немислимі ще якісь місяці тому злочини. І рулити вічно, як нічого не було, працюючи над зняттям санкцій і поверненням у як було, яким-небудь перезавантаженням.

Це становить повний стратегічний план на подальший період. Чи має Україна аналогічний йому? Зі слів визначити неможливо. Нещодавні інтерв'ю фахівців дають жодних підстав для впевненості. Які «переговори»? На яких лініях та впевнених підставах? Що взагалі означає це слово: лише слово? Що, які сили та реальності стоять за ним, і стоятимуть? Це питання реальності і в реальності: не промов.

І знову, ще раз ми підходимо до висновку, і вибору: слова, язики та щоки не вирішать і не можуть вирішити цю війну. Рішення на кшталт «як завжди» в цьому випадку не буде. Час очікувань та надій за словами минув. Час язиків та щік закінчився.

У України більше немає десятиліть; просто десятиліття; або навіть пари років. Усе це там: у минулому, маємо що маємо. Залишилися лічені місяці. І вони вирішать усе.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma