Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-10-20 19:30:49 eye-2 4428   — comment 0

РоSSія, як жертва

Андрій Келін каже що надаючи зброю, Британія «вбиває російських солдатів та мирних жителів»

Ви вже пожалкували? Слізки співчуття накотилися на втомлені очі?

Не-ледачому може не ліньки згадати з кожної такої нагоди про: Голодомор, Катинь, репресії та розстріли в окупованій Балтиці, репресії, розстріли та табори із Західної України, бомбардування Гельсінкі, репресії в окупованій Німеччині, вторгнення до Угорщини, Чехії, , Молдову, Грузію, Чечню, Грозний, знову Грузію, Сирію, України та Африку. І це лише на пам'яті одного, людського життя. І, швидше за все, не всe і навіть не близько. Ми не будемо, втім. Все вже сказано. РоSSія ніколи не змінюється.

Але тут може бути й не погана новина, здебільшого принаймні. Як відомо, Росія починає згадувати про бідність тa приниженість у двох випадках, лише:

1. Вона готує чергову мерзенну підлість.

Тут нічого нового немає. Нормальний, цілком природний і, мабуть, єдиний можливий її стан. До цього всі мають бути готові завжди, щодня та ще на три – чотири покоління. Це, як мінімум. У найкращому разі.

Неможливо уявити собі ступінь тупості тa безвідповідальності того/тих хто міг би повірити, після всього скоєного РоSSії на слово. Ні, неможливо.

2. Росія готується увімкнути наступну арію з її нескінченної платівки, яка ніколи і жодного разу не змінюється.

"Ай ой ми такі бідні та наївні нас знову обдурили і хто ж нас пошкодує". Чули, такe?

І якщо так, то це означатиме, що від досвіду вже є деякий ефект. До мозку звичайно ж навряд чи дійде - через його вроджену відсутність у будь якому нормально людському сенсі. Але може залишитися в хребті, на рівні інстинкту - треба тільки бити поки не зайде досить глибоко, щоб з горла вийшло.

Але і це ще не повне рішення. Інстинкт залишиться не назавжди, може на два, три покоління. І за цей час треба створити і зробити, не нашкрябати швидко на паперці й на шашлики! таке, щоби помічати й за потреби пересилати з цього всесвіту в наступний, миттєво й у будь-яких необхідних кількостях, усе що рухається й може навіть потенційно й віддалено бути небезпечним на відстані 300 кілометрів від українського кордону. Краще п'ятсот. Надійніше і спокійніше, якщо п'ятсот aбo тисяча. Чим далі, тим спокійніше, за фактом. І що тут щe не зрозуміло?

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma